Vrei sa stii cum am castigat zilele acestea cate 160 de dolari zilnic la Heylux?

7
1284
heylux angajare
heylux angajare

 De vreo 5 zile incoace, castig in fiecare zi cam intre 150 si 160 de dolari din videochat la Heylux. Daca m-ai fi intrebat acum o saptamana cat castig, n-as fi spus aceste sume, asa ca si eu sunt surprinsa de cat castig acum, sa fiu total sincera. Mai ales ca n-am decat vreo luna si ceva de cand sunt model de videochat la Heylux.

Pentru mine era ok sa castig si cei 250 de lei pe care ii aveam zilnic. Pentru inceput era mai mult decat super pentru mine, n-aveam ce zice. Auzeam ca fetele de la studio castiga si intre 300 si 800 de lei pe zi, dar pe mine nu m-a interesat asta. Eram constienta ca sunt la inceput si n-aveam de ce sa am mari pretentii.

Cum este sa castigi peste 600 de lei zilnic din simple vorbe?

heylux angajare
heylux angajare

Si 250 de lei e misto, mai bine decat nimic, crede-ma. Decat sa fi lucrat pentru 1000 de lei in alte parti, mai bine pentru 250 de lei zilnic la Heylux. E si mult mai convenabil, de asemenea, pentru ca la Heylux nu-mi bat capul cu prea multa munca sau stres continuu.

Practic, tot ce fac este sa stau ca si cum as sta pe Facebook, sa vorbesc cu admiratorii online si sa fiu si platita pentru asta. Ce poate fi mai usor decat asta, pe bune? Si devine din ce in ce mai usor, nici nu ma asteptam.

Tocmai ce spuneam ca-n ultimele zile am inceput sa castig cate 160 de dolari zilnic, adica peste 600 de lei in bani romanesti. Iti poti imagina asta? Unii castiga atat intr-o luna! :O Si eu cum sa nu ma mir ca pot castiga banii astia intr-o zi? Unde ai mai auzit asa ceva?

Daca-ti zic cum castig bani la Heylux, n-o sa ma crezi!

heylux angajare
heylux angajare

Doamne, cat de mult ma bucur de jobul de la Heylux. Cand m-am angajat, nici nu ma gandeam c-o sa se ajunga aici. Stii cum castig acesti 160 de dolari zilnic? Daca-ti zic, nu ma crezi! :))). Ii castig din faptul ca ma uit la un admirator online cum gateste, pur si simplu.

I s-a pus pata unui admirator online atat de tare pe mine, incat vrea sa-mi gateasca, cica. Si in fiecare zi vine, isi deschide camera si gateste, iar eu ma uit la el in timp ce face asta si uite asa castig eu banutii, din stat degeaba. Doamne, ce misto e jobul de la Heylux! :)):X:X

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here