Vrei să afli cum poţi scăpa de lipsuri în favoarea unei vieţi super confortabile?

10
1910
model videochat

 

       De câte ori ai stat şi te-ai gândit cu teamă şi incertitudine la viitorul tău? Eu ştiu că am făcut asta de multe ori, iar cauza nu a fost alta decât jobul. Mereu dădeam peste joburi care nu-mi ofereau siguranţă şi automat mă temeam pentru viitorul meu. Bine că de când sunt la Lucky Studio, nu mai este cazul să mă tem.

Însă eu sunt un caz norocos. Dar încă mai sunt multe femei care se complac la nişte venituri lunare mici, pentru a putea plăti cheltuielile şi facturile. Şi este evident că aceste femei nu reuşesc să ducă o viaţă confortabilă. Ori pentru a duce o viaţă cât de cât în confort, îţi trebuie venituri lunare de peste 3.000 de lei. Aşa cum am eu la Lucky Studio, de exemplu.

De când am venit la Lucky Studio şi am început să câştig peste 4.000 de lei lunar, mi-am dat seama că pentru a duce o viaţă confortabilă în România am nevoie de acest studio de videochat. Nu ştiu ce părere ai tu, dar eu cred că nu există loc de muncă în Iaşi mai bun decât cel de model de videochat de la Lucky Studio.

Am aflat că pentru a scăpa de lipsuri şi nevoi tot ce trebuia să fac era să mă angajez la Lucky Studio

          În momentul în care am văzut că pot să câştig la Lucky Studio suma de 170 de lei într-o singură zi, mi-am zis că pot. Şi uite aşa am început colaborarea cu mare drag cu Lucky Studio.

Am început cu training-ul oferit de profesioniştii de la Lucky Studio, apoi cu make-upul zilnic oferit de studio din bonusul de angajare şi tot aşa. Apoi şedinţele foto, schimbările de look. Toate aceste schimbări s-au observat şi la câştiguri, când admiratorii online au tot început să apară.

La fel şi câştigurile mele. Au început să apară tot mai multe şi să crească. Bineînţeles că dacă am ajuns să câştig 320 de lei zilnic la Lucky Studio, nu mai aveam de ce să mă plâng sau de ce să am griji.

Lucky Studio face angajări în videochat pentru toate femeile care vor să fie independente şi frumoase

          Chiar dacă am 29 de ani, Lucky Studio m-a acceptat şi aşa. Multă lume nu mă angaja pentru că ei considerau că am deja o vârstă şi au nevoie de “tineri în echipă”. Asta m-a amuzat. Dar e bine că am fost refuzată, pentru că aşa am ajuns să dau de cel mai bun studio de videochat din Iaşi, Lucky Studio.

Aici am învăţat că pot fi frumoasă în fiecare zi, pot fi independentă pentru că am bani zilnic între 300 şi 800 de lei, bonusuri peste 300 de lei în fiecare săptămână… continui?

Bonus de angajare de 13.480 lei şi un program lejer de muncă. Sunt liberă să muncesc cum vreau, când vreau şi sunt frumoasă, iar Lucky Studio mă apreciază pentru asta prin suport financiar şi condiţii optime de muncă.

 

 

10 COMENTARII

  1. Eu am o relaţie strânsă cu ai mei şi mă susţin în orice fac. Sfatul meu este să discuţi cu ei deschis şi să le spui ce simţi :* oricum la Lucky Studio vei avea parte de lucruri frumoase.

  2. Sunt şocată! Şi eu am păţit lucruri asemenatoare ca ale tale şi sunt uimită să văd că românii încă nu se potolesc să mai calce în picioare femeile. Vezi? De asta e bun Lucky Studio, pentru că aici ştii măcar că lucrează doar femei şi ai linişte!

  3. Da, faptul că sunt numai femei la Lucky Studio este un beneficiu. Pentru că aşa ne înţelegem între noi, suntem stăpâne peste deciziile noastre şi e super bine :*

  4. Nu, eu am ales momentan pe o durată de un an. Dar sunt contracte care încep de la o lună şi ajung până la 3 ani, iar bonusurile de angajare sunt în măsură pentru fiecare în parte:D

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here