Videochatul la Preziosa e o sansa pentru tine daca ti-ai dorit un job lejer si super banos in Iasi

10
1764

Astazi vreau sa vorbesc despre ce are Preziosa si alte studiouri de videochat nu au, si nici nu cred ca vor avea vreodata: beneficii reale. Desi sunt foarte multe studiouri pe piata muncii, foarte putine sunt legale si corecte, parerea mea.

Cel putin, din experientele mele trecute, stiu sigur ca asa e. Am mai lucrat 4 ani de zile in cateva studiouri de videochat si m-am tot mutat dintr-un oras in altul. Nu era multumita, pur si simplu.

Ba dadeam peste apartamente mici si inghesuite, ba peste angajatori badarani, ba peste castiguri ireale, ilegalitate sau mediu de munca deloc confortabil. Am crezut ca nu voi mai lucre in videochat niciodata. Dar uite ca am mai dat o sansa celor de la Preziosa din Iasi si nu-mi pare rau.

Preziosa e diferit de toate studiourile din Iasi

respect (1)

 

Aici am gasit tot ce nu mi s-a oferit in celelalte studiouri timp de 4 ani: respect, castiguri mari, legalitate, studio feminin si confort. Asta ca sa nu mai mentionez conditiile de munca excelente, cu amenajari foarte frumoase!

Stiind ca voi castiga intre 300 si 800 de lei la Preziosa, mi-am spus sa incerc, pentru ca nu am nimic de pierdut. Surpriza mea a fost una foarte mare in momentul in care am inceput sa lucrez in primele zile si am constatat ca pot chiar mai mult de atat.

Avand peste 4 ani experienta in videochat, in prima zi la Preziosa am castigat chiar 2.000 de lei. Bineinteles, nu m-a mirat aceasta suma. Dar m-a mirat faptul ca i-am primit la sfarsitul turei, ca ii primeam zilnic, ceea ce nu mi se intampla inainte.

Experienta m-a ajutat sa am castiguri zilnice peste 2.000 de lei

lei-in-mana

Si i-am primit si pe toti, pana la ultimul leu! Crede-ma, nu exista loc mai fantastic decat Preziosa pentru femei. Ok, eu am 4 ani experienta si castig mult aici, dar asta nu inseamna ca fetele care nu au experienta nu vor castiga.

Intre 300 si 800 de lei zilnic e ideal, mai ales ca Preziosa dispune si de bonusuri in fiecare duminica, de pana la 3.000 de lei. Asadar, foarte multi bani! Iar faptul ca sunt inconjurata de femei elegante, frumoase si care ma respecta este super. MA simt ca acasa, am toate conditiile de munca iar studioul arata super.

Am propria camera, profit de confidentialitate, respect, de un program de munca lejer si de servicii zilnice precum make-up, transport si sedinte foto oferite de Preziosa.

N-am ce obiecta. Are tot ce mi-am dorit pana acum si n-am de gand sa plec curand de la Preziosa.

10 COMENTARII

  1. Esti norocoasa! Eu ma chinui sa castig si eu atat, dar nu pot. Momentan am 500 de lei lunar, dar 2.000 de lei inca n-am castigat. Sunt la Preziosa de putin timp 🙁

  2. Chiar ai patit sa fii dezamagita de anumite studiouri de videochat?:-s Eu as vrea sa ma angajez si eu intr-un studio, dar nu stiu ce sa aleg si nu vreau sa gresesc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here