Videochatul la Heylux este cel mai usor mod de a castiga bani zilnic

10
1809

Pana sa vin la Heylux sa fac videochat, pentru a castiga 1200 de lei pe luna munceam pe branci. Mi se parea atat de greu sa obtin acesti bani, dar in acelasi timp ma simtem norocoasa fata de altii care poate aveau si 900 de lei salariu lunar. N-as fi crezut ca se poate mai bine, pana ce am venit la Heylux.

Imagineaza-ti ca daca inainte aveam un salariu de 1200 de lei pe luna, asta insemna ca intr-o zi munceam pentru mai putin de 100 de lei. Iar cand Heylux a aparut cu jobul in videochat, nu-mi venea sa cred ca se poate castiga aici intre 300 si 800 de lei ZILNIC.

Munceam pentru 1200 lei pe lunar, iar la Heylux castig 300 lei zilnic

Adica eu pentru 300 de lei trebuia sa muncesc cel putin o saptamana, iar la Heylux mi s-a spus ca-i pot castiga intr-o singura zi, din videochat. Iti dai seama cat de greu mi-a fost sa accept asta, pana in momentul in care am inceput sa fac efectiv videochat la Heylux.

Dupa prima zi in care am obtinut 290 de lei fara ca macar sa stiu nimic de videochat, mi-am dat seama ca aceste castiguri sunt reale si ca Heylux este sansa mea de a castiga bani. In primele 3 zile de videochat la Heylux am fost putin derutata si confuza.

Inca nu stiam cum e cu lumea asta a videochatului, eram panicata ca nu fac lucrurile bine… Dar apoi traineritele de la Heylux s-au ocupat de mine. Au stat si mi-au explicat tot ce era de explicat, m-au invatat multe lucruri si dupa aceea am constatat ca videochatul era chiar usor.

Videochatul la Heylux este cea mai usoara metoda de castig

Atata timp cat aplicam ceea ce trainerii de la Heylux ma invatau, totul era bine. In scurt timp, am gasit in acest studio de videochat din Iasi cea mai usoara metoda de a castiga bani. Am invatat cum sa cuceresc prin cuvinte, cum sa domin si cum sa castig o multime de bani.

Zilnic, castigam cel putin 300 de lei din videochat la Heylux. Iar castigurile erau mereu in crestere, nu puteam spune ca ramaneam la acelasi venit. Evolutia de la Heylux mi-a placut si m-a atras in special faptul ca, spre deosebire de vechiul job in Iasi, la Heylux muncesc radical mai putin pentru 300 de lei zilnic, in timp ce inainte munceam pe branci pentru 1200 de lei lunar.

Pentru mine e clar: atata timp cat castig bani din statul pe internet cate 7-8 ore pe zi, nu mai exista metoda mai usoara de a castiga bani decat videochatul de la Heylux.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here