Un weekend prelungit la mare cu Lucky Studio

0
1117
lucky studio

Te-ai întrebat poate câte beneficii poţi avea dacă lucrezi pentru Lucky Studio din Iaşi. Ei bine, la început, nici eu nu ştiam ce înseamnă să lucrezi ca şi model de videochat, dar astăzi nu doar că ştiu, ci am şansa să le învăţ şi pe începătoare ce înseamnă o astfel de meserie.

De fapt, Lucky Studio înseamnă o familie unită, înseamnă vise împreună şi şanse de succes, înseamnă bani şi bonusuri. Toate beneficiile aduse de Lucky Studio sunt pe toate planurile, astfel încât banii sunt cei care uneori te motivează să mergi la locul de muncă, timpul liber este cel care te ajută să te bucuri de timpul liber alături de prieteni şi de familie. Iar faptul că înveţi o limba străină este deja un beneficiu pe viaţă.

Când am început să lucrez pentru Lucky Studio aveam doar 19 ani şi ce e drept, atunci îmi doream un loc de muncă care să mă ajute să îmi cumpăr tot ce vreau. Acum lucrurile s-au mai schimbat şi am ajuns să iubesc să lucrez în acest domeniu. De altfel, nu am mai fost la mare de mult, să stau cu picioarele goale pe nisipul cald, să simt cum soarele îmi arde pielea şi cum apa de la mare mi se imprimă în toţi porii pielii mele.

Pentru că mi-a mers bine la Lucky Studio, am reuşit să ajung şi eu la mare în acest an, cu fetele de la muncă. Marea este cea care mi-a dat forţe proaspete, cea care m-a ajutat să îmi cunosc mai bine colegele şi personalul de la Lucky Studio şi mai mult de atât m-a făcut să realizez cât de norocoasă sunt.

 

Probabil că dacă nu era Lucky Studio nu ajungeam să simt mirosul marii şi să mă adie briza acesteia şi în nici un caz nu aveam atât de multe momente plăcute trăite împreună cu colectivul de la Lucky. Aşadar, Lucky Studio Iaşi, îţi mulţumesc pentru mini-vacanţa din acest an şi îţi mulţumesc pentru că mi-ai amintit de ce iubesc marea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here