Tu ai lucra altundeva cand stii ca la Heylux poti castiga 7.500 lei lunar?

6
1490

Acum probabil te intrebi cum poti castiga si tu suma de 7.500 de lei lunar si de ce tocmai 7.500 si nu altfel. Si-o sa-ti raspund astfel: poti castiga 7.500 de lei lunar din videochat la Heylux si am spus aceasta suma pentru ca eu atat castig dupa doar o luna si jumatate in acest studio.

Cu siguranta sunt fete care castiga mult mai mult la Heylux, dar eu nu doresc sa vorbesc in necunostinta de cauza, ci prefer sa vorbesc despre cat castig eu. Oricum, nu poti spune ca 7.500 de lei nu este o suma super misto in comparatie cu sumele de la alte joburi in Iasi.

In doar o luna de videochat la Heylux am castigat peste 7.500 lei

Mai ales pentru mine, care aveam niste amarati de 1.350 de lei la vechiul job, plus comision cica, pe care nu-l primeam niciodata. Si m-am chinuit cu banii acestia ani de zile, iar acum sa am dintr-odata 7.500 de lei lunar este mare lucru. Plus ca n-as mai fi gasit alt job in Iasi la care sa castig chiar din prima luna atat de mult.

Nici daca munceam 10 ani de zile la vechiul job in Iasi nu cred ca ajungeam sa am un asemenea salariu. In fine, oricum nu asta conteaza. Vreau sa revin la subiectul Heylux. M-am angajat aici acum o luna si jumatate si deja am castigat 7.500 de lei in prima luna.

Mai exact, am castigat cate 300-320 de lei in fiecare zi din videochat la Heylux. Iar acesti 7.500 de lei sunt banii castigati de mine, n-am mai pus la socoteala si bonusurile primite de la Heylux pentru asta. Sau nu stiai ca la Heylux primesti bonusuri in fiecare duminica pentru performantele tale?

E misto sa ma bucur si de bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 lei

Da, eu am primit in fiecare saptamana cate un bonus intre 300 si 3.000 de lei. Se calculeaza in functie de castigurile din saptamana anterioara, deci eu primeam cam intre 200 si 500 de lei bonus in fiecare duminica. Adauga aceste bonusuri la suma de 7.500 de lei. Multi bani, nu? Stiu, si eu cred ca e super misto sa castig atatia bani aici.

Mai mult, la Heylux am primit si-un bonus de angajare dupa 30 de zile lucrate aici. Semnasem un contract pe-o durata de un an cu acestia, iar pe aceasta durata bonusul de angajare este de 4.300 de lei cash. Acum cand spun aceste sume, si eu raman mirata. Uite numai cati bani am reusit sa obtin in doar o luna si ceva cu ajutorul jobului de la Heylux!

Cum sa mai vrea cineva sa lucreze in alta parte, cand exista jobul de la Heylux Iasi?

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here