Toate prietenele mele lucreaza la Lucky Studio Iasi

0
1280

Acum cativa ani daca as fi intrebat vreo prietena de-a mea ce crede despre videochat, cu toate ar fi incercat sa evite subiectul si sa spuna ca nu le place asa ceva. Dar acum cred ca 90% din prietenele pe care le am au inceput sa faca videochat la Lucky Studio. Si-au dat si ele seama, in sfarsit, cat de ok este acest job in Iasi.

Oricum pentru mine este o bucurie ca acum ele lucreaza la Lucky Studio, deoarece eu deja lucram de 2 ani si aveam nevoie de prietenele mele langa mine. Plus ca Lucky Studio m-a si premiat cu foarte multe sume de bani pentru faptul ca mi-am ajutat prietenele sa se angajeze si ele in studio.

Prietenele mele au viata visata cu jobul de la Lucky Studio Iasi

Dar nu asta conteaza, ci conteaza mai mult faptul ca ele au acum viata pe care si-au dorit-o mereu. Initial niciuna nu credea ca un job in videochat la Lucky Studio le poate aduce in acest stadiu in care sa-si permita orice, dar acum le pare rau ca nu m-au ascultat mai devreme.

Altfel nu si-ar mai fi pierdut vremea prin restaurante si magazine din Iasi cu joburi in care nu castigau decat 1.000-1.300 de lei lunar, bani cu care chiar nu aveau ce sa faca. Acum castiga intre 5.000 si 8.000 de lei lunar la Lucky Studio. Daca nici acesta nu este progres si evolutie, nu mai stiu ce este, sincer:)).

Si e super sa ma intalnesc zilnic cu ele la Lucky Studio si sa vorbim despre experientele noastre in videochat aici. Nici ca se putea mai bine de atat, o spun din inima. Am ajuns sa consider ca videochatul ar trebui sa fie un job luat in considerare de catre fiecare fata, pentru ca este mult prea avantajos.

Lucrez de 2 ani la studio si sunt mandra de reusitele mele

La Lucky Studio asa este, cel putin. Oricum Lucky Studio este si cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, deci asta explica multe. Explica si faptul ca eu ma bucur in fiecare zi de un program de munca flexibil, de venituri lunare peste 10.000 de lei si conditii de munca exceptionale.

In mod normal, castig zilnic peste 700 de lei la Lucky Studio, doar sunt de 2 ani aici, e normal sa castig asa mult. Insa daca e sa calculez pe luna, depasesc 10.000 de lei si ma simt super. Lucky Studio e tot ce imi trebuie pe toate planurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here