Te-ai gandit vreodata ca ti s-ar potrivi si tie un job in videochat la Heylux?

0
1193

Experientele mele in videochat la Heylux m-au ajutat sa cunosc multe persoane de-a lungul timpului, pentru ca banii pe care ii castig aici m-au ajutat sa ies peste tot in lume si sa cunosc. Asa am ajuns sa cunosc si o multime de fete care sunt interesate si ele de videochat, dar ceva le retinea sa se angajeze. Ele voiau sa stie de la mine mereu de ce ar avea nevoie de un job la Heylux Iasi.

Eu lucrand aici de mult timp aveam destule cunostinte despre acest job in Iasi si majoritatea fetelor ma intrebau cum este, ce inseamna acest domeniu de munca, ce se intampla la Heylux. Bineinteles ca eu am incercat sa ajut pe fiecare persoana care m-a intrebat de Heylux.

M-am angajat la Heylux cand mi-am dat seama de ce e avantajos

Pentru ca si eu la randul meu as fi vrut sa fiu ajutata de altii in caz ca aveam nevoie de informatii sau de dovezi pentru ceva anume. Si stiu cum e cu fetele care ar vrea sa faca videochat dar le retine ceva anume. Si eu am fost in locul lor. Pe mine ma retinea ideea ca o sa ma judece societatea.

Dar dupa mi-am dat seama ca nu ar trebui sa ma intereseze de societate sau de altcineva, atata timp cat ma intretin eu. Oamenii vorbesc mereu, orice ai face, asa ca nu am stat sa ascult de altii si am facut mereu doar ce am simtit dupa ce m-am angajat ca model de videochat la Heylux.

Asta incerc sa le spun si fetelor care sunt interesate de videochat. Ca daca ele vor sa faca asta, sa o faca. Daca ele considera ca sunt bune ca modele de videochat si o sa castige bani din asta, sau pur si simplu vor sa incerce, sa o faca. Nu au absolut nimic de pierdut. Cel putin la Heylux n-o sa aiba.

Sunt multe fete care vor sa castige intre 300 si 800 de lei zilnic

La urma urmei, este un job absolut normal. Ba chiar este mai lejer si flexibil decat multe alte joburi de pe piata muncii. Si cine are sa te accepte, te accepta asa cum esti, cu tot cu jobul tau. Cine te judeca pentru ca faci ceva ce iubesti nu merita sa fie in viata ta.

De ce ai nevoie de un job in videochat la Heylux? Pentru ca vrei sa ai o viata usoara, frumoasa, in care sa-ti permiti sa te bucuri de tot ce e frumos. Si stiind ca poti castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, saptamanal primesti bonusuri intre 300 si 3.000 de lei si ai un program de munca pe care tu ti-l faci, este clar ca acest studio de videochat este tot de ce are nevoie o fata.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here