Sunt extrem de fericita de cum a fost ziua de azi la Preziosa!

5
1354
castiguri in videochat
castiguri in videochat

Sunt model de videochat de ceva timp la Preziosa, dar zi ca astazi n-am mai avut! Nu m-as fi gandit niciodata ca o sa ajung sa castig bani in acest fel la studio, cred ca am zambit toata ziua dupa ce mi-am terminat tura. Pana si acum mai zambesc, cand scriu asta.

Am mai castigat bani din videochat in moduri inedite, dar acesta de astazi le-a intrecut pe toate. Managera studioului a inceput sa rada cand i-am spus cum am castigat bani, mi-a zis ca o sa fiu mereu surprinsa in acest mod in domeniul videochatului.

Videochatul la Preziosa n-o sa fie niciodata un job plictisitor!

 castiguri in videochat
castiguri in videochat

Si stiu asta, sunt constienta ca o sa fiu mereu surprinsa de cate ceva in acest domeniu de munca. Videochatul este orice, numai plictisitor nu. Nu apuc niciodata sa ma plictisesc cand sunt model de videochat, asta e clar.

Pur si simplu eram astazi online si radeam acolo cu niste membri de pe site-urile de videochat, spuneam glume. Dintr-odata, apare un admirator online nou si imi spune doua, trei chestii iar apoi pur si simplu ma ia in chatul privat.

In chatul privat vorbesc doar eu cu un membru de pe site-urile de videochat si pentru asta sunt platita la minut. Deci, cu cat vorbesc mai mult, cu atat castig mai mult. Eiii, si-mi spune el mie ce-mi place, ma intreaba de preferintele mele si ne luam in vorba.

Din una in alta, am dansat eu putin asa si-apoi el imi spune ca vrea sa mai vorbim. Ma asez si apoi am inceput sa-i spun despre viata mea. Trecuse deja o ora si ceva si noi inca vorbeam si incepeam sa ne cunoastem.

Asa cum am castigat astazi peste 700 de lei n-am mai castigat niciodata!4

 castiguri in videochat
castiguri in videochat

Bine ca stiu limba engleza, ca asta m-a ajutat mult! Ca in videochat la Preziosa daca stii limba engleza, te-ai scos. Castigi o multime de bani! Si chiar daca nu stii, la Preziosa primesti cursuri gratis de limba engleza si aia e, tot castigi zilnic intre 300 si 800 de lei din videochat.

Dupa vreo 2 ore si cheva de chatuit, acest admirator online imi spusese sa ma asez mai confortabil, pentru ca nu voia sa ma doara spatele sau ceva. M-am asezat pe perna si-am inceput din nou sa vorbim, la care el imi spune ca pot sa dorm. Nu-mi venea sa cred.

Deci nu-mi venea sa cred. Initial mi-a fost jena, am zis cum sa dorm eu in fata lui?! Dar, fara sa-mi dau seama, am adormit. Ma crezi ca am adormit vreo ora si cand m-am trezit, el tot acolo era? Iti dai seama, nu a plecat. Mama, cati bani am primit la sfarsitul turei datorita acestui admirator online!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here