Sunt cea mai fericita c-am inceput sa castig 200 dolari zilnic din videochat la Heylux!

6
1643
heylux videochat
heylux videochat

 Daca ma intrebai acum o luna si ceva daca videochatul este de mine, as fi spus ca nu! Bineinteles, in contextul in care eram deja angajata ca model de videochat la Heylux, numai ca aveam mereu impresia ca nu o sa ma descurc. Eram mai timida si mai sperioasa si nu credeam c-o sa ajung sa castig atat cat castig acum.

De asta am si zis ca sigur as fi spus ca nu e de mine, pentru ca nu ma gandeam niciodata c-o sa ajung sa castig cate 200 de dolari pe zi din videochat. Adica eu la inceput cred ca ma incadram undeva intre 100 si 200 de lei pe zi. Nu zic ca e rau, dar auzeam cum alte fete castiga si peste 500 pe zi, peste 800 de lei si cine stie ce sume.

Auzeam cum alte fete castiga peste 800 lei la zilnic la Heylux si voiam si eu

heylux videochat
heylux videochat

Cand auzeam asta, normal ca-mi spuneam in gandul meu ca daca ele pot, eu de ce nu as putea. Si ma pot demoralizam degeaba, in loc sa am rabdare. Pentru ca, de fapt, aceasta a fost cheia castigurilor in videochat la Heylux Iasi: rabdarea. Am avut rabdare sa invat tot de la traineritele angajate de studio si am pus totul in aplicare.

Usor, rezultatele au inceput sa apara. Nu imediat, ci se vedeau pe parcurs. Numai ce sa vezi ca de la 100-200 de lei pe care ii castigam zilnic, intr-o zi trec la 70 de dolari pe zi (adica peste 290 de lei). Tot am continuat asa si de la 70 am ajuns la 80, 90, si in doar cateva zile m-am trezit cu suma de 200 de dolari intr-o singura tura.

Nu-mi venea sa cred ochilor cand am vazut. Dupa cateva saptamani la Heylux, am reusit sa castig si eu banii acestia, cand nici nu ma asteptam. Iar eu care spuneam ca videochatul nu e de mine. Pai cum nu e, daca din ziua aia nu scad niciodata mai jos de 200 de dolari pe zi?

Cu rabdare si vointa am ajuns sa castig banii mult visati

heylux videochat
heylux videochat

Si sunt abia la inceput la Heylux. Imagineaza-ti cu putina experienta unde pot ajunge cu castigurile acestea in videochat. Abia astept, crede-ma. Poate oi mai avea si zile proaste, ca-ti dai seama ca nimic nu e perfect, dar macar stiu sigur ca am un viitor decent asigurat cu jobul de la Heylux Iasi si nu-mi mai trebuie nimic altceva.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here