Stiai ca la Preziosa te poti bucura de transport si cazare gratis in videochat?

8
1556
job in videochat
job in videochat

 

In mare parte, problema romancelor este cea cu banii. De fiecare data se gaseste cate o fata care sa aiba probleme cu banii, cu chiria. Nu pentru ca e vina lor, ci pentru ca asa sunt conditiile de munca in Romania. De asta multe din ele nici nu se apuca de un anume job pentru ca nu se pot ocupa de el.

De exemplu, daca eu la Preziosa nu primeam transport gratuit in fiecare zi si cazare gratis, nu ma angajam. Pentru ca am avut parte de multe oferte din partea studiourilor de videochat, insa nu am vrut pentru ca nu-mi permiteam. Nu imi permiteam chirie, nici banii de transport in fiecare zi nu-i aveam. Si nu-mi convenea sa lucrez doar pentru a plati transportul si cazarea.

M-am bucurat de cazare gratis timp de 2 luni cu jobul de la Preziosa

job in videochat
job in videochat

La Preziosa, insa, s-a schimbat situatia. Fetele de aici (care se ocupa cu managementul) mi-au pus la dispozitie orice am avut nevoie pentru a putea face videochat in liniste, fara sa ma gandesc la griji si probleme.

In primul rand ca m-au ajutat cu cazarea gratis, timp de 2 luni. Adica am stat in vila din centrul Iasiului a celor de la Preziosa timp de 2 luni, fara sa platesc nimic, iar in timpul acesta am putut castiga banuti pentru mine. Totodata, m-au ajutat cu transportul.

Zilnic, cate o masina de la Preziosa venea cu o soferita si ma ducea la studio, apoi seara inapoi acasa, in siguranta. Deci am fost scutita si de banii pe transport. Din start mi-au fost luate multe griji de pe cap. Asta, plus machiajul zilnic primit pe gratis de la fetele de la Preziosa si accesoriile au completat totul.

Cine ar refuza sa castige in fiecare zi sume mari la Preziosa?

job in videochat
job in videochat

Asadar, eu n-aveam nicio grija in a castiga zilnic peste 300 de lei din videochat la Preziosa, poate chiar si pana la 800 de lei pe zi, pentru ca toate celelalte lucruri mi-au fost usurate. Eu nu a trebuit decat sa ma bucur de conditiile superbe de la Preziosa si de serviciile gratis oferite de acestia.

In rest, totul a mers si merge de minune. N-am de ce sa ma plang. Uite de asta spun ca jobul de model de videochat de la Preziosa ar fi potrivit pentru multe romance, pentru ca este accesibil si pune la dispozitia lor multe avantaje de care se pot bucura. Orice fata ar fi norocoasa sa aiba un job la Preziosa Iasi.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here