Secretul banilor mei este jobul in videochat la Heylux

10
2051

 

In trecut, am fost mai mereu fata aceea care decidea sa stea in casa, sau sa nu iasa din cauza problemelor financiare, in timp ce toti prietenii mei se distrau. Si de ce n-ar fi facut-o, doar aveau bani de la parintii lor. Am stat odata cu ei si am discutat si mi-am dat seama ca eu vreau banii mei, nu vreau banii parintilor, si le-am spus ca voi castiga candva mai mult decat ei. Lucru pe care ei nu l-au crezut pana sa ma angajez la Heylux.

Ei credeau ca eu glumesc cand am spus ca voi avea atat de multi bani incat o sa le dau tuturor peste nas. Dar ambitia m-a dus departe. Atat de departe incat am ajuns sa fac videochat la Heylux si sa ma simt mandra de asta, pentru ca nu oricine poate castiga 6.700 de lei lunar. Sau poate?

Nicio prietena de-a mea nu are atatia bani asa cum am eu acum

Eu, cel putin, nu stiu ca niciun prieten de-al meu sa castige atatia bani lunar. Si nici macar parintii lor nu le ofera atatia bani intr-o luna. Pe scurt, Heylux Iasi m-a ajutat sa le arat prietenilor mei ca eu pot face orice imi doresc. Prima data nu le-am spus nimic. Ei nu stiau ca fac videochat la Heylux.

O luna-doua am decis sa nu le spun, sa vad cum merge treaba. Ei bine, in aceste doua luni de videochat la Heylux am castigat bani cat n-am avut in intreaga mea viata. Am castigat peste 300 de lei zilnic, Heylux imi oferea si bonusuri intre 300 si 2.500 de lei in fiecare duminica si-am mai primit si bonus de angajare!

Dupa 30 de zile muncite la Heylux am primit un bonus de angajare de 13.000 lei, plus ca in prima luna am castigat undeva la 4.800 de lei. A doua luna, cu ajutorul trainerilor specializati de la Heylux, am castigat chiar si mai multi bani din videochat. Bineinteles ca si decorul frumos si serviciile de make-up oferite de studio m-au ajutat.

Banii castigati la Heylux m-au ajutat sa imi schimb viata in bine

Toti acesti bani adunati m-au ajutat sa-mi iau o masinuta super, chiar daca nu era noua. Chiar si asa, prietenii nu m-au crezut niciodata in stare, iar eu i-am surprins cand nici nu se asteptau. Cand am aparut in fata lor cu masina, cu haine noi, cu pantofi si cu o alta atitudine, cu totii au ramas mirati.

Si adevarul este ca nici mie nu-mi vine sa cred cati bani castig lunar din videochat la Heylux. Momentan, cred ca am 6.700 de lei lunar si nici ca-mi mai trebuie altceva! Ma simt perfect asa cum sunt acum, iar prietenii mei nu se mai pot amuza pe seama mea, pentru ca acum am si eu o multime de bani.

10 COMENTARII

    • Nu se amuzau intr-un sens rau, ci mai faceau si ei misto. Asa fac prietenii adevarati. Adevarul este ca se bucura pentru mine, desi e greu de crezut :p

      • Pentru ca ma iubesc si eu ii iubesc pe ei. Eu am fost mereu micuta si firava si de aceea nu ma credeau in stare, dar Heylux m-a schimbat in bine 😛 sunt mai indrazneata acum :”>

    • E un bonus de angajare pe care-l ofera tuturor fetelor care se angajeaza la Heylux, in functie de perioada contractuala pe care ele o aleg. Adica, cu cat vrei sa lucrezi mai mult la Heylux, cu atat bonusul va fi mai mare 😀 E ca o motivare, ca un premiu 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here