Saptamana aceasta am castigat cate 600 de lei zilnic la Heylux

6
1664

 Hello! Numele meu este Daria si lucrez deja de 4 luni ca model de videochat la Heylux, acest studio fiind si primul la care m-am angajat. Pentru mine, a fost o experienta absolut noua sa ma angajez in videochat si pana acum nu am de ce sa ma plang.

Chiar am reusit sa castig bani din prima saptamana de videochat la Heylux si asta m-a motivat sa nu renunt la acest job. Am castigat 100 de lei in prima zi, apoi m-am mentinut asa vreo saptamana si ceva. Treptat, cu ajutorul traineritelor de la Heylux, am ajuns sa castig si cate 250 de lei pe zi, doar ai mei.

In primele luni la Heylux am castigat cate 300-400 de lei zilnic

Dupa o luna, am ajuns sa castig chiar si cate 300-400 de lei zilnic. De atunci, m-am mentinut asa si mi-a mers super bine. Adica 300 de lei in fiecare zi, adunati la 24 de zile cate lucram eu la Heylux inseamna peste 7.000 de lei pe luna. Ce, nu e bine? Altii se chinuie sa castige atata in luni de zile.

Iar eu cu ajutorul jobului de la Heylux ii castig in doar o luna. Asadar, consider ca e super bine, nu doar bine. Mi-a mers asa vreo 3 luni si ceva, pana saptamana trecuta, cand situatia s-a schimbat.

La acest lucru nu ma asteptam nici eu, dar m-a bucurat foarte tare. S-a intamplat ca intr-o zi sa castig 600 de lei ai mei, si de atunci m-am tot mentinut pe aceasta linie. De-o saptamana incoace, castig zilnic cate 600 de lei la Heylux si asta-mi place foarte mult!

Daca o sa o tin tot asa si castig in fiecare zi aceasta suma, ar insemna mai bine de 10.000 de lei intr-o luna. Sa ai parte de asemenea sume de bani este visul oricarei femei din Romania, sunt sigura. Eu stiu ca toate vrem sa avem bani, sa ne rasfatam, sa mergem incolo si incoace. Suntem femei, la urma urmei.

Cu rabdare, am ajuns sa castig si cate 600 de lei zilnic la studio

Inainte abia daca imi permiteam sa merg o data la un restaurant sau la un salon intr-o luna, sa ma mai rasfat si eu. Si de cand cu jobul de la Heylux, ma duc si-mi pun unghiute saptamanal, merg la tratamente faciale, la machiaj, la coafura, ma duc la spa, la restaurante, ma bucur de sesiuni de shopping saptamanale si imi fac toate mofturile.

Gata cu acele momente in care imi spuneam mereu ca nu-mi permit nici aia si nici aia. Acum am orice imi pofteste inima gratie jobului de la Heylux. Vezi unde te poate duce rabdarea si ambitia?

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here