Şansa de a fi independentă

0
1340
masina Lucky

Este foarte dificil că o femeie să îşi limiteze bugetul în mod corect, încât lipsa de timp să înlocuiască o dragoste pentru cumpărături, iar atunci când femeile au un buget mic, nu ştiu cu exactitate cum să îşi administreze bugetul pentru îndeplinirea nevoilor proprii.

De când sunt la Lucky Studio Iaşi am învăţat să îmi administrez singură bugetul şi implicit am învăţat cum să îmi administrez cheltuielile încât să îmi ajungă banii şi pentru facturi, pentru cosmetice, pentru hrană şi pentru alte nevoi personale. De fapt, uneori se ivesc şi cheltuieli suplimentare care nu necesită amânare încât în fiecare zi trebuie să îmi organizez bugetul astfel încât să nu fiu în imposibilitatea de a plăti ce am comandat.

Lucky Studio este cel care m-a învăţat cum să fac bani uşor şi anume prin menţinerea unei relaţii bune cu interlocutorii mei de peste graniţe, care se asigură că îşi fructifică timpul în cel mai bun mod. A mă cunoaşte pe mine şi implicit a-i cunoaşte şi eu pe ei înseamnă să îmi măresc şi bugetul şi să îmi îmbunătăţesc calităţile.

Banii câştigaţi aici vin zilnic, încât la finalul unei ture de muncă am posibilitatea să plec cu banii câştigaţi direct în mână. Bonusurile pe care le iau la final de săptămâna sunt pentru a economisi şi pentru a învăţa că deşi timpul înseamnă bani, banii înseamnă şi viaţa din ziua următoare. Poate nu sunt eu cheltuitoare din fire, dar am învăţat că o femeie nu trebuie să depindă de un bărbat pentru a-şi cumpără un ruj sau o bluza.

Bonusul de la Lucky Studio vine în funcţie de perioada de contract care poate varia de la o lună, 3 luni, 6 luni, un an, doi ani şi continuând până la o perioada de colaborare de 3 ani. Dacă optezi pentru un contract de 3 ani, atunci trebuie să ştii că bonusul poate ajunge la o sumă de 38.880 lei. Eu una, am optat pentru un contract pentru un an de zile şi am şansa să primesc o suma bună, de 13.480 lei la finalul perioadei, pot spune că mai am 2 luni din acest contract cu Lucky Studio şi îmi doresc nespus să primesc acest bonus cu care deja mi-am făcut planuri, pentru a-mi putea achiziţiona maşina dorită. Nu este vorba că Lucky Studio nu îmi oferă un serviciu de transport de la studio către acasă, ci doar că vreau să mă simt mai independentă decât o făceam până acum.

Dacă stau bine şi mă gândesc, bonusul acumulat într-un an de zile îmi permite perfect să îmi iau o maşină mică şi economică care să mă ajute zi de zi. Pot spune că Lucky Studio mi-a îndeplinit cele mai multe dorinţe încât mă gândesc la încă o colaborare pe un an de zile după ce finalizez acest contract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here