Sa lucrez la Lucky Studio e ca si cum as fi platita sa stau pe Facebook

6
1656

Ai mai auzit vreodata de un job la care poti fi platita in fiecare zi pentru statul online pe chat si pentru socializat? Imagineaza-ti ca si cum ai sta zilnic pe Facebook, cate 8 ore, si cineva te plateste cu sume intre 300 si 800 de lei pentru asta. Asa este jobul meu in videochat la Lucky Studio.

Nu stiu cum este acest domeniu pentru alte fete, insa pentru mine asa este, ca si cum as sta pe Facebook cu prietenii. Stii cum decurge o zi de-a mea la Lucky Studio Iasi? O masina de la studio vine si ma ia de acasa, ma aduce la studio si acolo ma bucur de sedinte de make-up foarte frumoase, apoi ma duc in camera mea si ma loghez.

O zi la Lucky Studio este o noua distractie pentru mine

Dupa ce ma loghez, admiratorii mei online incep sa apara. Care mai de care e mai dragut, pentru ca fiecare are stilul sau de a ma complimenta si de a ma flata. Este placut sa vad atatia admiratori care “se lupta” pentru a socializa cu mine, care platesc doar pentru a avea putin din timpul meu.

Ma face sa ma simt si frumoasa, dar si bine ca am parte de un job atat de usor si placut. Mai mult de atat, jobul in videochat la Lucky Studio ma ajuta mult cu increderea in mine, pentru ca eu inainte ma consideram uratica si nu credeam ca sunt capabila de multe.

De cand fac videochat la Lucky Studio, insa, totul parca a luat o alta intorsatura. Sa stau zilnic sa aud complimente de la atatia admiratori online m-a facut sa am mai multa incredere in mine, sa ma vad mai frumoasa, mai desteapta. Daca nu era asa, de ce m-ar mai fi platit admiratorii online pentru a vorbi cu mine?

Din statul pe internet e usor sa castig in fiecare zi peste 300 de lei

Efectiv asta fac in fiecare zi. Ma aranjez, ma pun frumos in fata calculatorului si timp de 8 ore ma distrez, ascult muzica si stau si discut cu diferiti membri de pe site-urile de videochat. Nici nu-ti pot spune cat de respectuosi si atenti sunt si cat de frumos imi vorbesc acestia!

Nici nu mai simt ca am un job, ci simt ca pur si simplu sunt acasa si stau pe net cu prietenii. Pentru acest simplu fapt, eu ma bucur de peste 300 de lei absolut in fiecare zi, de un program super flexibil si de cele mai mari bonusuri din tara. Crezi ca imi mai lipseste ceva de cand lucrez la Lucky Studio?

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here