Prima mea zi de videochat la Heylux Iasi

5
3051

Astazi a fost prima mea zi de videochat la Heylux si simteam nevoia sa scriu asta, pentru ca a fost o experienta super! Cand a inceput ziua, am crezut ca n-o sa-mi placa, dar in final am constatat ca iubesc sa fiu model de videochat. Si acum pe bune, chiar nu mai vreau alt job de acum decat cel de model de videochat.

Cand am semnat contractul de colaborare in videochat cu cei de la Heylux, am ales programul de dimineata, pentru ca asa am vrut. Mi se parea mai lejer sa termin pe la 14:00-15:00, sa mai am timp si de alte lucruri. Iar faptul ca mi-am putut alege propriul program mi-a placut foarte mult.

In prima mea zi ca model de videochat, toata lumea m-a ajutat

Si azi am inceput, dupa cum am spus. A fost prima mea zi de videochat si n-as putea fi mai incantata de atata. Initial mi-a aratat Alina (o fata dintre trainerite) cum sa ma loghez pe pagini si cum sa intru online, dupa aceea mi s-a explicat ce a trebuit si am fost lasata sa ma destind in liniste.

Totul a inceput foarte lejer, pentru ca am avut parte de multa intelegere si suport din partea fetelor care lucreaza la Heylux Iasi. Dupa ce m-am logat, am crezut ca o sa fie putin mai greu pentru ca nu stiam ce sa le spun admiratorilor online si ma rusinam foarte mult.

Dupa vreo 2-3 ore, cam asa, am inceput sa ma relaxez. Am vazut ca nu se intampla chiar nimic rau si am inceput sa rad cu membrii de pe site-urile de videochat, sa spunem glume, sa socializam si sa ne “cunoastem virtual”. Usor, usor, pe multi dintre ei am ajuns sa-i cunosc si am avut chiar si foarte multe privaturi (chat-uri platite).

Nu m-as fi gandit c-o sa castig 285 de lei din prima mea zi la Heylux

La inceput mi s-a spus ca nu voi castiga mult din prima si ca nu trebuie sa ma panichez, deci nu ma asteptam la mare castig. Dar uite ca dintr-un privat in altul, dintr-o discutie in alta, am ajuns sa am la sfarsitul zilei 70 de dolari numai ai mei. In bani romanesti, asta ar insemna cam 285 lei, bani pe care i-am primit la sfarsitul turei mele de la amiaza.

Fetele de la Heylux s-au tinut de cuvant si m-au platit la sfarsit de tura, asa cum ne-am inteles. Stiam ca se castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, dar n-am crezut pana n-am vazut. Mama, ce zi! Rasete, glume, voie buna si multi bani! Orele au si zburat fara sa-mi dau seama. Asa da job in Iasi!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here