Preziosa e locul de munca in videochat care poate multumi multe iesence

0
1085

De-ar fi altfel situatia in tara noastra… de n-ar fi nevoite femeile sa plece in strainatate sa lucreze, sau sa se chinuie in tara pe salarii mici… de-ar exista o solutie! Oh, stai. Exista?! Eu zic ca da, doar ca multe nu vor sa deschida ochii. Ne plangem, dar nu cautam niciodata solutia potrivita.

De exemplu, eu m-am angajat la Preziosa si uite ca n-am mai fost nevoita sa fac niciun fel de sacrificiu pentru a avea o viata decenta. Sa fiu model de videochat la Preziosa e cel mai misto lucru ce mi se putea intampla, iar acest job in Iasi se potriveste 100% oricarei iesence, sau chiar oricarei romance.

Prefer sa lucrez in videochat la Preziosa decat sa ma chinui cu joburi naspa

Dar stii care e, de fapt, problema? Multe prefera sa faca sacrificii si apoi sa se planga, sa vada lumea cat de mult sufera ele, cand se pot scuti singure de asta. De ce spun femeile ca viata e grea la noi in tara, nu inteleg. Oare ele au auzit de joburile de la Preziosa?

Ca daca auzeau, nu mai spuneau nicidecum ca viata e grea, nu s-ar mai fi plans de nimic. Dar au preferat sa ignore oportunitatile ivite si sa faca tot ce le-a dictat societatea. Caci aici e problema: fetele se lasa conduse de conceptiile celor din societate, in loc sa faca asa cum simt ele.

Crede-ma, daca as sta si as citi gandurile tuturor, mai bine de 50% din ele ar IUBI sa aiba un job in videochat ca la Preziosa, sa aiba castiguri ca ale mele, mai mari de 2700 de dolari lunar, sa n-aiba griji, sa n-aiba stres. Dar nu vor sa recunoasca.

Am castiguri de 2700 dolari ca model de videochat la Preziosa

Parerea mea e ca daca ele vor sa fie modele ca mine, nu trebuie decat sa-si assume asta si sa aiba curaj s-o faca. Oricum la Preziosa n-are cine sa le judece, ca lucreaza doar femei aici si fiindca e cel mai discret studio din Iasi, nimeni nu stie ce fac fetele de la Preziosa.

Deci, nimeni nu stie ca eu sunt model la Preziosa. Nu e convenient? Castig in tacere mai mult de 10000 de lei lunar, ma bucur de bani si de rasfat si nu stau sa explic nimanui ce si cum. E viata mea, ma bucur de ea in liniste si uite ca se poate! Prin urmare, cum sa fie viata grea in tara cu joburi ca la Preziosa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here