Povestea unei vacanţe inedite

0
1351
vacanta Lucky

Poate părea puţin ciudat pentru unii, dar pentru mine să lucrez de acasă mi se pare destul de eficient şi de confortabil, în măsura în care nu realizez o muncă dificilă care să conţină analize sau rapoarte şi proiecte, ci mă bazez pe comunicarea cu persoanele din mediul online.

Pentru că în urmă cu ceva timp am auzit de Lucky Studio m-am decis să îmi încerc norocul aşa că am mers la un interviu. Interviul a mers cu succes şi în următoarea zi deja lucram pentru ei. După o perioadă de timp, Lucky Studi Iaşi mi-aş pus că am posibilitatea să lucrez de acasă după propriul meu program, în maniera în care să le asigur prietenilor mei cele mai importante momente de conversaţie şi de încurajare.

Pentru că am învăţat că în această meserie este important să vorbeşti cât mai mult cu prietenii, am fost dispusă că în orice oră liberă de a mea să mă dedic unor prieteni virtuali care au început să devină mai mult decât simpli prieteni de la distanţă. În ei am găsit persoane dornice să mă cunoască aşa cum sunt, să mă aprecieze cum sunt şi să îmi evidenţieze cele mai multe calităţi ale mele.

După câteva luni de muncă de acasă am reuşit să adun suficienţi bani pentru o vacanţă în Tenerife, Spania. Pot spune că a fost prima dată când am ieşit din zona României, dar nu mi-a părut nici o clipă rău. Lucky Studio mi-a recompensat pentru activitatea mea prin cele mai multe bonusuri lunare şi astfel am ajuns să mă bucur de măreţiile plajelor şi ale locurilor exotice pe care le vedeam numai în filme.

Pe lângă această am avut ocazia să vin cu un bronz superb pe piele şi să mă obişnuiesc să fiu complimentată pentru naturaleţea mea. Spania, în sine este o ţară care îţi oferă multe posibilităţi. Probabil dacă nu ar fi fost Lucky Studio nu aş fi ajuns nici măcar o zi aici.

Să nu mai spun că aici am avut ocazia să întâlnesc unele din cele mai amuzante personaje cu care am avut ocazia să mai comunic în timpul orelor mele de activitate. Ştiţi că nu este deloc scump să ajungi în Tenerife? Nu va trebuie decât câteva sute de euro pentru un sejur de o săptămâna. Fiind prima mea experienţă cu o altă civilizaţie ţin să spun că îmi doresc în continuare să lucrez pentru Lucky Studio şi să mai am şansă să ajung într-o altă ţară frumoasă şi plină de măreţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here