Pot sa-mi cumpar orice datorita jobului in videochat de la Lucky Studio

10
2142

Eu nu stiu ce pretentii au fetele din ziua de astazi si ce dorinte au ele, insa eu nu mi-am dorit foarte multe de la viata. Stii ce am vrut eu? Am vrut ca in momentul in care apare un telefon nou pe piata, o haina noua, niste pantofi noi sau orice altceva, sa-mi pot cumpara. Cu ajutorul lui Lucky Studio am avut grija sa-mi indeplinesc aceste dorinte.

Cand m-am angajat prima data in videochat la Lucky Studio Iasi, primul lucru pe care mi l-am cumparat a fost un telefon foarte misto. Vazusem la mine in liceu copii care aveau acel telefon ce aparuse de doar o luna pe piata.

Mi-am dorit si eu, mai ales ca acest telefon era rezistent la apa, avea zeci de proprietati si arata super. Cand a aparut, telefonul costa chiar 3.500 de lei, dar nu speram nici in ruptul capului sa-l am vreodata.

Castig zilnic peste 300 de lei si saptamanal am premii peste 300 de lei

bani-lei-mare-660x400

Dar, din munca de la Lucky Studio de doar 3 saptamani, am reusit sa-mi cumpar acest telefon cu banii jos. Fara rate, fara datorii si fara cadouri de la parinti. L-am luat pur si simplu din munca mea. Te intrebi cum? Pai e simplu: la Lucky Studio castig zilnic intre 300 si 800 de lei.

Deci oricum ar fi fost, tot eu eram cea avantajata in acest studio de videochat din Iasi, pentru ca obtineam bani intruna. Si nu numai bani din munca mea, ci si premii pe care Lucky Studio mi le oferea in fiecare duminca, intre 300 si 3.000 de lei.

Imi pot crea propriul program de munca la Lucky Studio

Closeup calendar page with drawing-pins

Ma bucur foarte mult ca in acest studio am avut libertatea de a face atatia bani, dar ma bucur si mai tare ca pot lucra in timpul liceului. Fiind in ultimul an de liceu, trebuia sa fiu prezenta la ore pentru a nu pierde nimic.

Dar puteam cu ajutorul lui Lucky Studio, pentru ca mi-am creat eu propriul program part-time, si puteam merge la munca atunci cand doream eu. Aceasta flexibilitate mi-a placut la maxim!

Iar faptul ca nu mi-au cerut sa arat de milioane a fost un alt avantaj pentru mine. Sunt mai simpla, fara prea mult forme, dar ei nu mi-au pus conditii la angajarea in videochat, ci mi-au cerut doar sa am peste 18 ani si sa am bun simt.

In urmatoarele luni de videochat la Lucky Studio, am inceput sa capat experienta si banii tot cresteau. Mi-am luat si rochii si pantofi, mi-am luat tot felul de aparaturi noi pe piata si o multime de lucruri pe care fetele de varsta mea si le doresc, dar nu le au.

10 COMENTARII

    • Ma ajuta sa fiu fericita :). In viata nu e vorba de limitare, ci este vorba de faptul ca trebuie sa ne bucuram cat mai mult, fara sa ne gandim la ce ne costa. Iar videochatul e doar un simplu job. E ca si cum as sta si acasa pe Skype 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here