Pe Lucky Studio Forum m-am convins că merit un venit lunar de peste 4.500 de lei

10
11083

Sinceră să fiu, de când sunt la Lucky Studio şi câştig peste 4.500 de lei lunar, nu îmi dau seama cum m-am descurcat înainte cu doar 1.000 de lei. Eu mă simt norocoasă pentru că Lucky Studio este singurul studio de videochat din România care chiar apreciază femeia şi o ajută cu nevoile pe care le are. Mie Lucky Studio nu mi-a oferit niciodată un venit lunar de 1.000 de lei, ar fi însemnat bătaie de joc pentru mine.

Şi ştii şi tu bine de ce. Păi dacă stai în chirie, mai ai şi câteva facturi şi cheltuieli, dacă mai eşti şi la facultate şi mai ai taxe, dai mai mult de 1.000 de lei numai pe astea. Şi din ce mai trăieşti?

Este evident că angajatorii din ţara noastră nu realizează asta, dar mă bucur măcar că am în acest studio de videochat din Iaşi banii pe care mi i-am dorit mereu. Iar datorită lui Lucky Studio Forum am ajuns să lucrez în acest studio.

Orice femeie merită un job la Lucky Studio

1339246692-1997268-www.nevseoboi.com.ua_nevseoboi---33

Am accesat prima dată forumul Lucky Studio pentru a vedea despre ce câştiguri e vorba în acest studio de videochat din Iaşi.

Dar, cu cât citeam mai multe comentarii ale fetelor de acolo, cu atât îmi dădeam seama mai mult ca şi eu merit să am o viaţă frumoasă. Nu trebuie să mă chinui cu 1.000 de lei pe lună, să duc lipsuri.

Sunt femeie, merit să fiu tratată frumos, să am parte de răsfăţ, iar la Lucky Studio câştig banii care-mi oferă acest răsfăţ.

Un câştig zilnic între 300 şi 800 de lei la Lucky Studio Iaşi

705_3535748-620x330

Bineînţeles că acest răsfăţ vine din banii pe care mi-i oferă zilnic Lucky Studio. Doar mă aflu în cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, nu? E normal să profit de un asemenea sistem de plată la zi, prin care să am peste 300 de lei în portofel, zilnic.

Câştigând zilnic atâţia bani şi primind şi bonusuri săptămânale de la Lucky Studio, între 300 şi 3.000 de lei, normal că acum am un venit lunar peste 4.500 de lei.

Bani de care mă bucur foarte mult, pentru că Lucky Studio mă scuteşte de multe cheltuieli, precum machiajul, transportul, şedinţele foto, cursurile şi aşa mai departe. Mi-a garantat toate aceste lucruri pentru a mă bucura eu pe deplin de câştigurile mele, fără să mai am cheltuieli inutile.

Aşa m-am convins că Lucky Studio este un loc de muncă în Iaşi potrivit pentru toate femeile.

10 COMENTARII

    • Nu îţi interzice nimeni să te angajezi la Lucky Studio. Poţi să fii şi tu oricând o angajată la Lucky Studio şi poţi avea acelaşi noroc 😀

    • Nu, chiar deloc. Sunt foarte simplă, de fapt. Dar la Lucky Studio nu asta contează. Ci contează mai mult să fiu amabilă, de restul se ocupă ei 😀

  1. Să ştii că noi, femeile, chiar mai merităm şi noi câte o vacanţă, ceva. În România au ajuns femeile să lucreze mai mult decât bărbaţii. Aşa ceva nu e ok.

    • Din acest motiv spuneam şi eu că Lucky Studio este potrivit. Pentru că nu mă pune nimeni să lucrez ore în şir, să stau peste program sau să fac ceva greu. Jobul de model de videochat e chiar uşor, accesibil pentru toate femeile :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here