Pe Lucky Studio Forum am găsit jobul la care am visat mereu

10
2097

Acum ceva timp în urmă, dacă m-ar fi întrebat cineva ce job aş vrea să am în viitor, n-aş fi ştiut ce să zic, pentru că încă nu mă cunoşteam pe deplin. Dar, având deja câteva joburi în Iaşi în ultima vreme, am realizat care este cel mai ok pentru mine: Lucky Studio.

Probabil ai auzit asta de la multe fete care lucrează în acest studio de videochat că e cool transportul gratuit sau bonusurile săptămânale. Și eu am motivele mele pentru care consider că un job în Iaşi la Lucky Studio este cel mai bun pentru mine.

Şi spun asta pentru că, la celelalte joburi pe care le-am avut, aveam programul încărcat, era obositor, era gălăgie şi îngrămădeală şi primeam şi puţini bani. La absolut fiecare în parte, niciun job în Iaşi nu era diferit unul de altul. Eu am căutat total opusul acestor locuri de muncă în Iaşi.

Aşa că, premiza după care m-am ghidat când m-am angajat la Lucky Studio a fost faptul că urma să beneficiez de tot ce n-am beneficiat în altă parte.

Pe Lucky Studio Forum găsești totul despre videochat

tattoo tuesday2

Pentru a mă convinge de credibilitatea acestui job, am accesat forumul Lucky Studio, aşa cum majoritatea oamenilor ar face. Adică, înainte de a te angaja undeva, faci documentare. Şi asta am făcut eu pe forumul Lucky Studio.

Văzând pe acest forum că voi câştiga toți banii zilnic, voi primi bonusuri în fiecare duminică, voi avea parte de bonus de angajare şi de alte servicii, m-am convins. Nu ştiu cum e pentru tine, dar acest tip de job este exact ceea ce îmi doresc.

Pot câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic la Lucky Studio, cu norocul de a primi şi între 300 şi 3.000 de lei drept răsplată în fiecare duminică.

Motivele pentru care am ales Lucky Studio1339246691-1508570-www.nevseoboi.com.ua_nevseoboi---45

Nu numai banii au fost cei care m-au ghidat în alegerea acestui studio de videochat. Au fost mai mulţi factori la mijloc, printre ei numărându-se chiar serviciile zilnice.

Lucky Studio mi-a oferit şansa de a avea un job la care să beneficiez de o contabilă profesionsită, machiaj înainte de fiecare tură, şedinţe foto pentru albumul meu online şi multe altele.

Printre acestea, mă bucur şi de cursuri de limba engleză şi franceză, accesorii pentru videochat şi, periodic, câte o schimbare de look oferită de Lucky Studio.

Aşadar, lucrez în linişte ştiind că am propria mea cameră şi câştig în ea peste 300 de lei, în timp ce stau pe internet. Nimeni nu mă deranjează, este linişte, am parte de confort şi de discreţie şi de programul de muncă pe care eu mi l-am creat.

Acum înţelegi de ce am căutat mereu acest job la Lucky Studio?

10 COMENTARII

    • Nu cred că aşa se pune problema. Şi oricum, nu îmi fac griji de asta. Voi găsi o soluţie prin care în doar câţiva ani la Lucky Studio să am propria afacere 😀

  1. Poate mai real decât pare. Eu mă bucur aşa cât pentru mine de aceste beneficii, dar sunt fete care sunt şi mai încântate de serviciile oferite de Lucky Studio :*

  2. Aşadar, faptul că e un job în care stai în faţa unui calculator şi te expui unor oameni şi faci bani uşor, te-a tentat să mergi să faci videochat la Lucky Studio, nu?

  3. Ai dreptate! Multe femei ar vrea să fie în locul tău, dar nu vor să recunoască. Cine n-ar vrea să obţină peste 300 de lei zilnic la Lucky Studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here