Orice studenta din Iasi si-ar dori sa aiba jobul meu de la Heylux

0
1177

Facultatea a inceput de ceva timp si este plin de studenti si studente peste tot. Am si eu cateva prietene studente, dar de fiecare data cand ies cu ele, mereu se plang de bani. Si nu numai ele, ci si majoritatea studentelor, pentru ca acum e greu cu banii. Sunt taxe, sunt carti de cumparat, recuzita, una alta si oricum cam toate stau pe banii parintilor si sunt limitate. Nu au tot ce vor ele, cum am eu cu jobul de la Heylux.

Din acest motiv sunt sigura ca toate studentele si-ar dori o viata ca a mea, un job ca al meu. In timp ce ies o data sau de doua ori pe saptamana la mall si cheltuie maxim 50 de lei, eu ies zilnic la Palas si mananc, fac shopping, ma relaxez si cheltui peste 250 de lei zilnic.

Eu castig 400 de lei zilnic, in vreme ce altii au atatia bani intr-o luna

Fara jobul de la Heylux nu mi-as fi permis, ce e drept. Dar cand ma gandesc ca unii studenti se descurca din cei 400-500 de lei trimisi lunar de parinti iar eu am atata in fiecare zi drept castig in videochat la Heylux, ma face sa ma simt norocoasa. Sunt constienta ca multe fete ar vrea sa fie in locul meu.

Cine n-ar iubi sa castige zilnic sume de peste 300 de lei si sa aiba venituri lunare care depasesc lejer suma de 6.000 de lei? Este jobul la care orice ieseanca viseaza si eu il am.

Serios vorbind acum, fara niciun fel de siretlic, tu nu ai vrea sa poti avea un job la care lucrezi doar 7 ore pe zi, pe ce tura vrei tu, poti imparti facultatea si munca si poti avea si cati bani iti doresti? Sa fim realisti, ca toti oamenii isi doresc asta: sa castige bani cat mai usor si cat mai repede.

Avantajul in a fi model de videochat la Heylux este ca sunt independenta

Plus ca avantajul in a fi model de videochat la Heylux este acela ca esti independenta. Eu nu am cum sa nu fiu independenta cand am castiguri de peste 6.700 de lei in fiecare luna. Nici macar parintii mei nu castiga la un loc atat, iar eu am tot ce-mi trebuie datorita acestui loc de munca in Iasi.

E tot ce mi-am dorit mereu: un job la care sa fiu respectata, apreciata, sa am parte de corectitudine, lejeritate, libertate, confort si MULTI MULTI BANI. Am asta la Heylux, am asta inmultit cu sute de ori si sunt fericita! De asta orice studenta ar vrea sa fie ca mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here