Orice grija sau stres dispar la Lucky Studio

10
40024

 Nu este un lucru total neobisnuit sa spun ca inainte eram foarte stresata si agitata. Viata in general este asa, de cand lucrurile s-au schimbat drastic in Romania. Toata lumea e pe fuga, n-ai timp nici de o cafea sau o discutie, e numai stres si galagie. Cand am ajuns sa ma imbolnavesc de la atata stres, am zis ca pun punct si o iau de la capat.

Si nimeni nu se astepta s-o iau de la capat in acest fel, chiar toti apropiatii mei carora le-am spus s-au mirat, dar nu am dat mare importanta. M-am angajat la Lucky Studio ca si model de videochat si puteam foarte bine sa nu le spun. Dar, am o varsta si nu-mi place sa mai ascund lucrurile acum.

Am 29 de ani si am decis sa fac videochat la Lucky Studio

Cine ma place, ma place asa cum sunt eu, nu? Apropo, numele meu este Clara si am 29 de ani, lucrez ca model de videochat la Lucky Studio de un an si nu mi-e jena. Ba chiar uneori simt nevoia sa spun tuturor asta, pentru ca nu e un job in Iasi asa cum cred multi.

E chiar un job ok, mai ales ca eu stiu cum e piata muncii, doar lucrez de mai bine de 10 ani. Iti dai seama? 10 ani in care am trait agitata, stresata si nervoasa. Sincera sa fiu, nu stiu cum m-a suportat sotul meu atata timp :)).

Eh, acum oricum este mai bine. De cand cu acest job ca model de videochat, lucrurile parca se schimba in excelent, de la “foarte rau” cum erau inainte. Experienta mea in videochat a fost foarte surprinzatoare si placuta, si inca este.

Mi-am cumparat o masina dupa 10 luni de la angajare

Mirarea mea a fost ca am putut sa-mi iau chiar o masina, la 10 luni dupa ce m-am angajat la Lucky Studio. Castigand in fiecare zi cate 300 sau 400 de lei, puneam cate ceva deoparte.

Asta s-a intamplat in primele luni, desigur, fiindca nu stiam multe despre videochat. Iar asa cum bine stie toata lumea, la Lucky Studio o fata poate castiga zilnic sume intre 300 si 800 de lei.

Acum, incasez zilnic chiar si cate 600 de lei la Lucky Studio Iasi

Eiii, si fiind putin neexperimentata, am tot castigat cate 300 de lei zilnic. Dupa nici 4 luni, am inceput sa am chiar 500, ba chiar 600 de lei zilnic. Nu mi-am dat seama cum s-au adunat banii pusi deoparte de-abia in momentul in care am vazut dupa 10 luni ca am bani cat pentru o masina.

Si nu te gandi ca am trait la limita daca am pus deoparte. Nuuu, in niciun caz. Videochatul la Lucky Studio mi-a adus atatia bani, cat si bonusuri cu valori de peste 300 de lei si pana la 3.000 de lei, incat nu duceam lipsa de nimic.

Plus de asta, am gasit linistea la care am visat mereu. Am gasit un job in Iasi la care am propria camera, propriul program de munca, liniste, discretie si confidentialitate. N-as fi crezut vreodata ca un job in videochat la Lucky Studio imi va schimba atata viata.

10 COMENTARII

    • Eiii, ai crede ca sunt naspa daca as spune ca nu m-a interesat parerea lor :))). Asa ca o sa spun ca au fost putin mai retrasi cand venea vorba despre parerile lor cu privire la acest aspect. Sotul..sotul imi accepta orice decizie in viata :*

    • Esti draguta. Nu, chiar deloc. Domnisoarele traineri de la Lucky Studio m-au ajutat sa castig atat. Eu…arat simplu. Dar machiajul oferit de make-up artiste imi dadea culoare si stralucire 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here