Orice as face, la Lucky Studio castig oricum bani zilnic

0
1247

Ai avut vreodata un job in Iasi la care, indiferent ce ai face, castigi bani? Ei bine, eu stiu sigur ca de asta am parte la jobul meu ca si model de videochat de la Lucky Studio. Tocmai de aceea nu ma mai satur de acest loc de munca in Iasi, pentru ca este o sursa infinita de bani pentru mine.

Ca sa intelegi ce vreau sa spun, o sa explic prin fapte. De exemplu, saptamana trecuta eram putin racita si nu prea aveam chef de nimic, eram putin abatuta. Dar chiar si asa, am mers la Lucky Studio, desi ei mi-au recomandat sa stau acasa, pentru binele meu. Inca un lucru despre Lucky Studio: ei imi pun binele si sanatatea inaintea oricarui lucru.

Dar eu am vrut totusi sa vin la studio, pentru ca mi-e drag sa fac videochat aici. Si, cum era meu racita si aveam frisoane, m-am decis sa-mi iau costumul de baie si sa dau drumul la niste apa fierbinte din jacuzzi-ul din camera mea de logare de la Lucky Studio. Sau nu stiai ca Lucky Studio dispune de asemenea camere de logare?

M-am relaxat in jacuzzi si pentru asta am castigat bani la studio

Am vrut sa fac asta pentru a ma simti mai bine, asa ca mi-am pus muzica, mi-am pus spuma in jacuzzi, baloane si totul a parut ca o petrecere in final. Si desi initial nu prea aveam vlaga, uite ca admiratorii mei online au adorat faptul ca m-am distrat asa.

Eu ma relaxam si ma distram cu baloanele si cu spuma din jacuzzi, iar ei doar ma priveau linistiti. Si ghici ce! La sfarsitul turei am constatat ca am castigat 460 de lei doar din faptul ca am vrut sa stau si sa ma relaxez. Iti dai seama?

La Lucky Studio, castig bani chiar si cand ma relaxez

Sau acum cateva zile, de exemplu, am vrut sa ma uit la un film de dragoste. Mi-a placut foarte mult acest film, asa ca nu voiam sa fac altceva decat sa ma uit la el. Pur si simplu. Iar cand mie mi se pune pata pe ceva anume, trebuie sa obtin acel lucru.

Intamplator, un admirator online de al meu iubea si el acel film, asa ca m-a luat in privat si a spus sa dau drumul filmului, sa ne uitam impreuna. Chiar daca totul se petrecea online, el se simtea mai aproape de mine daca ne uitam la acel film. Si pentru simplul fapt ca m-am simtit bine uitandu-ma la un film, m-am trezit cu suma de 390 de lei, castigata de mine la Lucky Studio. Nu-i asa ca ar fi super sa castigi si tu bani din videochat la Lucky Studio, indiferent de ce ai face?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here