Oportunităţi pentru femei

0
1149
lucky studio

Există multe oportunităţi pentru femei de a primi un loc de muncă bine plătit, care poate fi pe termen scurt sau în curs de desfăşurare, încât indiferent de circumstanţe, se poate găsi o entitate care să sprijine şi să ajute la integrarea femeilor în societate şi inclusiv pe piaţa muncii. Avansarea în carieră, cunoaşterea unei limbi străine, precum şi dezvoltarea abilităţilor sociale constituie un bun mijloc de a face o schimbare în carieră.

Atingerea obiectivului final al carierei înseamnă îndeplinirea propriilor nevoi în confortmitate cu cerinţele pieţei. Lucky Studio este un studio care pregăteşte anual peste 100 de modele de videochat, încât acestea să deţină cea mai mare bază de informaţii în acest domeniu, pentru a fi la nevoile partenerilor virtuali de conversaţie, cu care interacţionează în timpul programului de lucru.

Încă de la înfiinţare, Lucky Studio a fost un studio condus doar de doamne pentru doamne, facilitând integrarea tinerelor modele pe piaţa muncii, ceea ce a însemnat mereu respect, încredere şi acceptare pentru fiecare dintre modele. Spre deosebire de alte locuri de muncă, Lucky Studio oferă posibilitatea modelelor de a lucra în ture alese, de a-şi identifica singure o rutină de muncă, în respectarea celor mai bune condiţii neimpuse. Programul de lucru de la Lucky Studio înseamnă împărţirea unei zile în 6 ture, ture care pot fi alese în funcţie de fiecare model în parte, încât fiecare model să îşi aleagă ziua sau zilele de muncă după preferinţe. De aici rezultă o caracteristică importantă a studioului şi anume libertate şi comoditate pentru modele.

Libertatea înseamnă îmbinarea plăcutului cu utilului, încât fiecare model să aibă timp de relaxare, de linişte şi timp de muncă, pentru a-şi asigura un câştig solid. Tot legat de programul de muncă şi de libertate este şi ideea că un model poate renunţa când îşi doreşte la această activitate, încât să nu fie vorba de nici o despăgubire. Este un contract la libera alegere şi înţelegere între Lucky Studio şi model, care poate fi un contract de o lună, 3 luni, 6 luni, un an, doi ani şi ajungând până la 3 ani. Bonusul lunar sau zilnic este acordat în funcţie de timpul petrecut online, în funcţie de îndeplinirea cerinţelor mediului virtual şi implicit de renumele pe care îl fac pentru studioul Lucky.

De altfel, mai norocos de atât nu poţi fi când lucrezi în acest domeniu. Lucky Studio este în esenţă o altă dimensiune pentru a defini calitatea vieţii, în mai multe moduri, de la confort, siguranţă, libertate, bani şi vacanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here