Oare sunt invidiata pentru ca lunar castig 6.000 lei la Lucky Studio?

0
8481

Am auzit foarte multe zvonuri despre videochat si despre ce parere au oamenii cu privire la acesta. Stand si gandindu-ma la faptul ca eu fac videochat la Lucky Studio deja de un an si jumatate si castig lunar peste 6.000 de lei, mi-am dat seama de un lucru. Da, unii oameni vorbesc de rau despre videochat. Dar stii de ce?

Singurul meu gand este ca lumea le invidiaza pe fetele care lucreaza la Lucky Studio. Si ce n-ar fi de invidiat? Adica eu pot avea usor peste 6.000 de lei in fiecare luna, bani din care-mi pot cumpara o masina, pot sta intr-un apartament luxos, pot merge in vacante, imi pot cumpara orice si POT avea o viata superba.

Sunt multe cuvinte de “POT” in propozitiile mele si toate au un caracter pozitiv. Pe scurt, pot face orice datorita jobului meu de model de videochat de la Lucky Studio. Deci, de ce n-as fi invidiata? Am lucruri pe care unii nici macar nu stiu cum sa le aiba, nici nu indraznesc sa viseze la ele.

Am tot ce vreau de cand m-am angajat la cel mai bun studio de videochat din Iasi

In schimb, mie nu imi lipseste nimic de cand fac videochat la Lucky Studio Iasi. Si da, fac videochat. Care ar fi problema in asta? Stau cate 8-9 ore online si vorbesc, ca si cum as fi acasa pe Skype cu iubitul meu sau pe Facebook cu prietenii. Este exact acelasi lucru, doar ca la Lucky Studio sunt platita.

Sau credeai ca Lucky Studio ofera un job in Iasi de speriat? Nu, oamenii vorbesc. Iar acum poti vedea si de ce o fac. Si eu eram plina de prejudecati inainte, iar cand m-am angajat la Lucky Studio ca model de videochat, mi-am dat seama cat am gresit. Adica, cum as putea avea o parere despre un lucru pe care nici macar nu l-am cunoscut?

Lucky Studio este exact ce si-ar dori orice femeie din Iasi de la un angajator

Este absurd. De aceea consider ca oamenii ar trebui macar sa incerce videochatul, inainte sa judece. Cel putin romancele. Si oricum majoritatea spun ca nu sunt de acord, dar uite ca la Lucky Studio lucreaza peste 120 de fete la studio si peste 170 in colaborare cu Lucky Studio de acasa.

Deci peste 290 de romance fac videochat la Lucky Studio. Este un numar cam mare ca sa mai poti afirma ca romancele nu sunt de acord cu videochatul, din moment ce majoritatea il fac. Esti de acord cu mine? Si oricum, eu sunt fericita cu viata mea de cand fac videochat la Lucky Studio Iasi. Pentru ca stiu ca am un viitor asigurat, nimic nu-mi lipseste si multa lume ar vrea sa fie ca mine :).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here