O fată misterioasă

0
1208
incredere

Atunci când te gândeşti că poţi să fii naturală şi misterioasă în acelaşi timp este bine să iei în considere trei elemente esenţiale şi anume: o gândire misterioasă, interacţiune constructivă cu ceilalţi şi cultivarea unei personalităţi misterioase.

Am fost tentată să întru în Lucky Studio pentru a învaţă cum să fiu deschisă tuturor, pentru a nu-mi pasă ce gândesc alţii despre mine şi pentru a stârni interesul cuiva, prin jocurile minţii misterioase. De multe ori am auzit că se întrebau celelalate modele „cine este ea?”.Şi am spus, cine să fiu dacă nu eu însămi. De cele mai multe ori am întâlnit persoane atât de diferite mie încât am început să am noi perspective de abordare a lumii care, drept să vă spun, poate să fie fascinantă. Cei mai mulţi oameni sunt prin natura lor misterioşi sau îşi doresc să fie pentru a crea diferenţe între ei.

Cea mai sigură cale de a fi misterioasă am învăţat-o singură cu ajutorul Lucky Studio care mi-a permis să fiu sigură de ceea ce îmi doresc şi anume să fiu naturală şi misterioasă pentru toţi prietenii mei. De multe ori m-am gândit că dacă îi las pe toţi să mă cunoască aşa cum sunt o să am de suferit, aşa că am decis să am un element de mister care să provină din personalitatea mea unică.

Atunci când un bărbat vede o femeie că se simte flatată din două cuvinte i se pare că este mai uşor de cucerit, că îi atinge un punct sensibil al feminităţii sale, crezând că niciodată nu va fi invers. Dar dacă eşti încrezătoare în tine, poţi să inversezi acest principiu. Pentru a fi cu adevărat plăcută în lumea de azi trebuie să amesteci mai multe elemente, printre care şi forţa încrezătoare în tine. Când lumea te întreabă te scufunzi sau ştii să înoţi, trebuie să fii foarte magnetică şi să spui că înoţi indiferent de circumstanţe.

Lucky Studio mi-a dat şansă să înot în propriul meu ocean, să mă dezvolt, să cresc şi să fiu convingătoare, să fiu atractivă, admirabilă şi de cele mai multe ori să îmi păstrez stima de sine la acelaşi nivel. În momentul în care mă afectau toate acţiunile altora am decis să spun că oamenii mă pot accepta pe mine aşa cum am făcut şi eu cu ei pentru a vedea cât de uşor este să vezi prin intermediul lor şi să le cunoşti defectele.

Persoane încrezătoare am găsit şi în cadrul studioului Lucky, unde am găsit şi un mediu confortabil pentru mine, pentru a mă afirma, pnetru a sta în picioare şi a vorbi despre ceea ce cred eu şi pentru că majoritatea prietenilor mei mă lasă să fiu aşa cum vreau să fiu în timpul meu de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here