Munca în echipă cu Lucky Studio este mai uşoară

0
1139
lucky studio

Am decis că este cazul să spun bun venit în echipa Lucky Studio şi să spun de ce îmi place mie să lucrez în acest studio, iar pentru aceasta voi spune întâi câte ceva despre mine. Sunt o persoană dezinvoltă, îmi place foarte mult să comunic şi îmi place să mă bucur de orice oportunitate pe care viaţa mi-o oferă. Din aceste motive am acceptat şi un job la Lucky Studio.

Lucky Studio este un studio de videochat din Iaşi care se bucură de o mare recunoaştere pe plan naţional şi implicit de aici vin cele mai multe câştiguri ale mele, în special din bonusurile lunare. Ştiai că timpul petrecut în cadrul studioului Lucky înseamnă şi un bonus mai mare? Spre exemplu eu plec zilnic acasă cu o sumă minimă de bani de 300 de lei, iar în unele zile ajung să plec cu această suma dublă. Ce poate fi mai avantajos decât să ai aceşti bani în mâna şi să îţi permiţi orice?

Să revenim la munca de la Lucky Studio, care este o muncă ce se realizează în echipă. De ce spun în echipă? Tocmai pentru că înainte de a intra în camera mea de lucru cineva are grijă de mine şi implicit se ocupă de machiajul meu. Poate că în unele zile îmi doresc să fiu cât mai naturală, iar în altele îmi doresc să îmi accentuez frumuseţea şi make-up artiştii de la Lucky Studio ştiu să îmi îndeplinească aceste dorinţe. Când sunt împreună cu celelalte modele gândesc atent, gândesc liber, ne împărtăşim experienţe şi implicit am în fiecare zi ceva de învăţat de la restul modelelor de la Lucky.

Dacă ştiu să evaluez ceea ce am de făcut, ceea ce trebuie să fac, imediat mă decid în cel mai eficient mod pentru a fructifica timpul petrecul online. De exemplu, modelele de la Lucky Studio care lucrează aici de mai bine de trei ani m-au învăţat cum să am mai multă încredere în mine şi cum să îmi ajut partenerii de conversaţie să se relaxeze, mi-au dat cele mai utile sfaturi şi în ceea ce priveşte fructificarea timpului din mediul virtual. Mai mult timp petrecut online înseamnă şi mai mulţi bani zilnic.

Acest sfat se aplică şi pentru sarcinile mele personale. Cumpăraturile şi călătoriile mele trebuie să aibă momente unice, să mă bucur de relaxare şi să fiu pregătită pentru o nouă etapă din viaţa mea. Separarea sarcinilor, divizarea muncii de la studioul Lucky de cea de acasă este acum o prioritate pentru mine şi am ajuns să am limite bine stabilite pentru aceste două aspecte importante din viaţa mea. Munca de la Lucky Studio rămâne la studio şi munca sau relaxarea din timpul liber este a mea şi o fructific cu cea mai mare încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here