Multumita jobului de la Heylux nu mai dau bani pe transport

5
1563

Hei, heiiii, gagici! Ma numesc Mirabela si doresc ca astazi sa va povestesc despre cum m-am angajat ca model de videochat la Heylux, un domeniu de munca despre care multe stiti. De fapt, cred ca nu este fata in Romania care sa nu stie macar cate ceva despre videochat. Pana si eu stiam, desi nu ma interesase domeniul acesta pana acum.

Acum m-a interesat pentru ca eu sunt din Piatra Neamt si a trebuit sa ma mut in Iasi, pentru ca gasisem un job acolo. Prima data am crezut ca este un job foarte avantajos pentru mine si, ca atare, am zis ca se merita sa ma mut. Mi-am gasit o chirie la 400 de lei in Iasi (ceva foarte simplu, uratel chiar) si o luna de zile am lucrat in acel loc.

Din cauza unui job naspa am descoperit jobul misto de la Heylux

Dupa o luna, am constatat ca mi se spusesera numai minciuni si a trebuit sa-mi dau demisia. Aici au intervenit problemele, pentru ca dupa aia nu mai aveam bani de chirie, acasa nu ma mai puteam muta si tot asa. A trebuit sa gasesc o solutie rapida si eficienta pentru mine.

Acesta este momentul in care am apelat la studioul de videochat numit Heylux. Stiam despre videochat cate ceva, dupa cum am spus, dar nu stiam care este cel mai bun din domeniu. A trebuit sa ma interesez pentru a afla faptul ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi.

In acest moment pot confirma acest lucru 100%, si-ti voi spune si de ce. Cand am sunat la inteerviu la Heylux sa le spun situatia mea, acestia s-au oferit sa imi puna la dispozitie vila din centrul Iasiului (unde mai stau modele de videochat), unde sa stau pe gratis si, totodata, m-au ajutat cu transportul in fiecare zi.

Nu mai platesc transport si castig sume mari de bani

Deja era prea bine pentru mine si m-as fi multumit doar cu atat, dar jobul de la Heylux nu a insemnat numai atat. Acestea au fost doar putinele din avantajele pe care urma sa le am in acest studio. Acum as putea sa spun si de bonusurile de pana la 3.000 de lei care se ofera la saptamana, castigurile zilnice de pana la 800 de lei despre care toata lumea stie, bonusurile de angajare…

Si uite ce lista lunga, care continua si nu se mai termina! Si stiu ca pare greu de crezut acum, dar eu nu intentionez sa conving pe nimeni, eu doar am vrut sa povestesc cat de misto s-au intors lucrurile in favoarea mea datorita acestui job!

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here