Mulţumesc, Lucky Studio!

0
1207
Lucky Studio

Femeile sunt delicate prin natura lor, motiv pentru care cei mai mulţi dintre noi au tendinţa de a lua totul mult mai personal. Este greu să nu iei lucrurile personal mai ales dacă ai trăit o viaţă plină de griji, de necazuri şi de frustrări. Cele mai multe dintre lucrurile pe care le-am auzit despre noi înşine au fost exagerate, ne-au făcut să ne pierdem timpul preţios şi energia limitată, doar pentru a-i face pe cei din jur mulţumiţi.

Unele lucruri nu trebuie să le iei personal, chiar şi atunci când lucrezi într-un domeniu în care frumuseţea şi personalitatea sunt expuse publicului, când toţi cei din jur par a te critica pentru ceea ce faci, iar atunci când lucrezi cu Lucky Studio înveţi cum să te detaşezi de aceste lucruri şi să nu le pui la suflet.

Atunci când lucrezi într-un mediun online, cum o fac eu pentru Lucky Studio, şi petreci o mulţime de timp pe internet, probabil este dificil să întâlneşti oameni care îţi fac reproşuri sau comentarii negative. De ce trebuie să îţi faci griji tu în privinţa a ceva ce oamenii spun sau gândesc? Nu trebuie să te simţi pe linia te jos atunci când afli că alţii nu sunt de acord cu tine. Toată lumea are propriul punct de vedere iar dacă iei fiecare lucru personal atunci cu siguranţă ai găsit cea mai bună modalitate de a deveni nebun.

Lucky Studio mi-a dat şansa să mă învăţ cu noi caractere şi personalităţi, cu noi indivizi şi cu diverse categorii sociale de oameni, încât am ajuns să cred că doar cei care nu sunt destul de pregătiţi sunt capabili să argumenteze sau să creeze comentarii care nu îşi au rostul. Ce e drept, este foarte uşor să critici pe cineva şi la fel de uşor este să superi pe cineva, mai ales atunci când nici nu îţi pasă de acea persoană.

În ceea ce fac eu, sunt un model de videochat pentru Lucky Studio, am ajuns să cred că sunt capabilă să fiu naturală şi frumoasă prin propriu meu comportament şi am învăţat că eu sunt cea care contează pentru restul lumii şi nu restul lumii contează pentru mine. Prejudecăţile lor acum mă lasă rece, iar ceea ce au ei de spus, efectiv, nici nu mă interesează.

Ştiu că în Lucky Studiu am găsit încredere, am găsit putere de a învinge comentariile ironice sau sarcastice ale altora şi am găsit pe cineva care să mă ajute să îmi realizez unele din cele mai vechi vise ale mele. Mulţumesc, Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here