Mărturia unui nou început

0
1063
marturie

Se spune că viaţă ne pune la încercare în cele mai cumplite situaţii în măsura în care suntem destul de puternici să le facem faţă. Aşa mi s-a întâmplat şi mie cu puţin timp în urmă, iar acum sunt mai bine de 14 luni de când am trecut poate prin cea mai urâtă situaţia prin care poate trece o femeie, şi anume de a fi înşelată.

Situaţia în sine nu a fost deloc plăcută, mai ales că aveam deja o relaţie de 4 ani cu acest bărbat. Pot spune că lacrimi în şir au curs pe obrazul meu, până când una dintre prietenele mele m-a sfătuit să merg să lucrez într-un domeniu în care nu eram lipsită de atenţia masculină şi atunci am dat de Lucky Studio.

Ce pot spune despre Lucky Studio? Aici am găsit cele de care aveam nevoie psihic pentru a-mi reveni, în situaţia în care eram complimentată zilnic, în care eram ascultată şi ascultam la rândul meu ceea ce prietenii mei virtuali aveau de spus. Pe cât de bine mă simţeam eu în timpul conversaţiilor, pe atât de bine se simţeau şi ei.

Lucky Studio mi-a schimbat viaţă

Împreună cu Lucky studio am înţeles cât de norocoasă pot să fiu, am învăţat că ceea ce contează cel mai mult nu este aspectul fizic, ci totul se bazează pe naturaleţe, iar prietenilor mei le place atunci când sunt şi mă comport cât de natural pot. Unele din cele mai mari beneficii de a lucra cu Lucky Studio Iaşi îl reprezintă şi situaţia financiară, care m-a ajutat să trec mai uşor peste durere, pentru că am început să investesc mai mult în mine şi să am grijă mai mult.

Am învăţat să îmi fac poftele, am învăţat că viaţă îţi ofere multe uşi închise, dar îmi lasă multe geamuri deschise, am învăţat că viaţă îmi da lecţia şi mai apoi îmi spune care sunt paşii şi în cele din urmă am învăţat că a avea o altă ocupaţie te menţine cât se poate de viu.

Cu Lucky Studio am început să văd viaţă într-o altă formă, pentru că am găsit aici puterea de a merge mai departe, am găsit voinţa de a fi în fiecare clipă unică, am găsit speranţă, încredere, seriozitate. Cel mai mult îmi place că lucrez după propriul meu program, iar prietenii mei sunt din străinătate, ceea ce reprezintă un avantaj pentru mine, pentru că ştiu limba engleză. A fost un nou început pentru mine atunci când l-am întâlnit pe Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here