Lucky Studio- un adevărat câştigător în videochat

0
1311
Lucky Studio Iasi

 

 

       Înfiinţat acum 8 ani, în anul 2008, de către o femeie care are experienţă în domeniul videochatului, Lucky Studio este unul din liderii de pe piaţa muncii din România. Fiind o afacere lansată de o femeie, compania este condusă de o echipă formată strict din femei, creând un mediu potrivit de muncă pentru modele.

Prin urmare, Lucky Studio a dat naştere unui loc în care femeile pot avea parte de respect absolut şi înţelegere din toate punctele de vedere. Printr-o experienţă vastă acumulată în toţi aceşti ani, Lucky Studio s-a menţinut pe poziţia de lider de-a lungul timpului, deoarece pune la dispoziţie cele mai bune condiţii pentru un job de model la care aplică fetele.

Revoluţionând lumea videochatului, Lucky Studio a abordat sistemul de plată la zi, sistem apărut pentru prima dată în Iaşi şi în România. Datorită acestui sistem, modelele pot câştiga zilnic sume între 300 şi 800 de lei, având parte de siguranţa maximă a plăţilor şi astfel putând avea controlul asupra veniturilor lor.

Totodată, Lucky Studio le oferă cele mai mari pachete de bonusuri existente, depăşind concurenţa cu sume de până la 38.880 lei, la contractul pe durata cea mai mare, de 3 ani.  Datorită acestor contracte, serviciile de care profită modelele sunt impecabile, beneficiind de transport şi cazare gratuită, training specializat, servicii de make-up şi hair-style, program foarte flexibil, cursuri de limba engleză şi franceză.

Training-ul specializat menţionat mai sus este de o mare importanţă pentru Lucky Studio, deoarece prin intermediul acestuia, fetele sunt motivate şi ajutate să ajungă la performanţe cât mai mari. Acest training nu a avut loc oriunde, Lucky Studio având mare grijă de modelele sale şi de serviciile de calitate pe care acestea le primesc. Câteva din şedinţele de training au avut loc în Praga, la sediul unei mari companii cu care Lucky Studio se află în colaborare, şi anume Flirt4Free.

În acest fel, fetele au deprins calităţi deosebite care le-au condus către câştiguri de excepţie, depăşind cele mai înalte praguri ale succesului. Prestigiul a fost adus în acest fel studioului, datorită căruia un număr considerabil de mare de fete din toată ţara au aplicat cereri pentru a face videochat de acasă pentru Lucky Studio. Peste 120 de modele sunt angajate la acest studio, făcându-l astfel cel mai dorit angajator din ţară.

Însă, Lucky Studio nu pune la dispoziţie numai posibilitatea unui câştig financiar ridicat faţă de competiţia existentă sau serviciile şi dotările premium care oferă condiţiile perfecte de muncă. Afacerea Lucky Studio este una întru totul legală, cu contracte care au la bază toate prevederile legii, cât şi respectarea acestora. Aşadar, fetele se bucură de libertate de alegere şi de protecţie.

Compania este recunoscută la nivel global, acest renume accentuându-se în momentul în care Lucky Studio a obţinut premiul Best Cam Studio of The Year în cadrul prestigiosului AW Awards. Acest lucru a fost primit ca şi o confirmare a profesionalismului şi a seriozităţii cu care funcţionează Lucky Studio, fiind cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Stând la baza studioului, Heylux şi Preziosa sunt proiectele care au luat naştere din marile investiţii pe care le-a făcut Lucky Studio. Luând toate acestea în considerare, Lucky Studio se afirmă pe piaţa videochatului românesc ca şi liderul absolut, asigurând condiţiile optime de muncă pentru fiecare fată interesată.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here