Lucky Studio te încurajează să alegi ce ţi se potriveşte

0
1015
lucky studio

Angajrea într-un loc de muncă unde se oferă cele mai multe avantaje este o modalitate de viaţă. O viaţă confortabilă, o viaţă premium este ceeea ce oferă şi Lucky Studio pentru femei.

Bonusuri atractive la Lucky Studio

Atunci când eşti în căutarea unui loc de muncă, optează pentru Lucky Studio din Iaşi. Este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Oferă o mulţime de bonusuri la angajare. De exemplu, eu am optat pentru un contract de un an de zile şi am primit bonus de 13.480 lei. Tu, de exemplu, poţi opta pentru un contract mai mic sau mai mare. Eu sunt aici să îţi spun de ce am ales acest contract.

Contractul de un an de zile a fost cea mai bună soluţie pentru mine. Nu îmi doream ceva permanent, dar nici ceva de 3 luni. Un an de zile a fost suficient cât să mă pun pe picioare. Din punct de vedere financiar vorbind. Am câştigat suficient de mulţi bani, şi am avut şi bonusuri. Cel mai mare bonus a fost cel de 13.480 lei la semnarea contractului. Acest pachet bonus a venit sub forma mai multor produse şi servicii.

Am primit în portofel o sumă reală de 2.000 lei. Pe lângă suma aceasta am avut un an de zile asigurat la salon. Astfel, 2 şedinţe pentru schimbarea de look, completate de alte şedinţe de make up zilnic. Pentru 20 de zile de muncă, 20 de ore de tratament regesc la salon. Un tratament regesc mai premium decât aici, oferit de Lucky Studio nu am avut niciodată. Am fost tunsă, vopsită într-o culoare superbă, coafată ultimul model şi bineînţeles mi-am pus şi unghii false. În viaţa mea nu mi-am pus unghii cu gel. Lucky Studio m-a ajutat să îmi definesc aspectul frumos al unghiilor mele.

Bineînţeles, am avut şi avantajul unui program lejer de muncă. Optam pentru ture de 7, 8 sau 9 ore pe zi. Nu lucram zilnic, dar nici o dată pe săptămână, deşi Lucky Studio oferă şi această posibilitate. Mereu am ales un program de 9 ore pe tură, câte 4 zile pe săptămână. La finalul turelor de după masă, maşinile Lucky Studio mă duceau în siguranţă acasă. Lucky Studio este ceva cu totul unic pe piaţa videochatului. Mi se oferă siguranţă, bonusuri, bani, servicii de transport gratuite. Toate lucrurile astea mi se potrivesc de minune și mă simt tare mulțumită că lucrez la Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here