Lucky Studio- pur și simplu nr. 1 în videochatul din Iași și din țară

0
1180
Lucky Studio Iasi

 

       Lucky Studio Iaşi doreşte să se adreseze prin acest articol tuturor fetelor din ţară care îşi doresc o viaţă mai bună şi nu sunt hotărâte sau mulţumite de joburile oferite de pe piaţă. „Suntem unul din cele mai mari studiouri de videochat din ţară, care a câştigat şi premiul Best Cam Studio of The Year. Acest premiu ne-a dat renumele de cel mai bun studio din ţară, ale cărui angajate sunt ajutate pentru a avea câştiguri de excepţie.” – conform managerei.

În primul rând, ne dorim ca munca noastră să fie făcută la un nivel cât mai ridicat.  Tocmai de aceea, oferim fiecărui model şansa de a câştiga între 300 şi 800 de lei pe zi, cu posibilitatea de a depăşi uşor aceste sume, unele modele câştigând chiar şi 5.000 de lei. Aceste modele au seri când depăşesc 1.000 de dolari, lucrează în condiţii de lux, cu aparatura cea mai modernă, ca şi toate fetele, de altfel.

Acestor fete le este oferit cel mai profesional tratament, prin şedinţe de înfrumuseţare şi şedinţe foto. Pentru a putea ajuta fetele să aibă câştiguri cât mai mari, le oferim machiaj şi coafură profesionale zilnic. Printre acestea, ele se bucură şi de schimbări de look o dată la  6 luni şi şedinţe foto de promovare. Noi oferim aceste lucruri datorită contractului pe care fetele îl semnează cu Lucky Studio, care le ajută pe plan personal şi profesional. Transportul şi cursurile de limba engleză şi franceză sunt şi ele doar câteva beneficii ale contractului de care angajatele profită.

În al doilea rând, nu putem să ne stresăm angajatele prin programe stresante şi încărcate. Suntem foarte conştienţi că trebuie ca fetele să fie cât mai relaxate pentru a putea munci cu drag şi pentru a avea rezultate cât mai mulţumitoare pentru ele. Din acest motiv, Lucky Studio îşi bucură angajatele cu cel mai flexibil program existent.

Din trei ture de muncă, ele au şase variante de a alege un program pe placul lor. Fie că este vorba de tura de dimineaţă, de după amiază sau seara, ele pot alege orice îşi doresc şi se pot răzgândi. Libertatea nu lipseşte la noi la studio, fetele având ocazia să decidă pe cont propriu în ce mod lucrează, când lucrează şi cât timp. De la câte zile, până la câte ore pe săptămână, Lucky Studio este binevoitor să lase fetele să aleagă ce vor. Pot lucra şi o singură zi, dacă asta este dorinţa lor. Lucky Studio îşi respectă angajaţii pe deplin şi le respectă orice dorinţă, arătându-se interesat la îndeplinirea acestora.

Nu în ultimul rând, la Lucky Studio lucrează doar femei, mediul de muncă fiind unul potrivit pentru toate fetele. Oferim discreţie şi confidenţialitate absolute, prin contractul care le aduce legea de partea lor. Fiecare fată are propria sa cameră, unde intimitatea sa nu este încălcată de niciun fel, camera pe care o poate schimba în fiecare zi. Lucky Studio este o mare familie, care primeşte cu braţele deschise orice fată drăguţă şi cu bun simţ, care doreşte un viitor mai frumos.

      

      

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here