Lucky Studio oferă cele mai mari bonusuri de angajare din România

10
1768
model

        Dacă stai puţin şi te gândeşti la ce beneficii îţi aduce jobul actual, nu cred că vei ajunge la o concluzie favorabilă. Nu încerc să supăr pe nimeni, dar ştiu asta pentru că şi eu am avut alte joburi înainte să mă angajez la Lucky Studio. Şi, la fel ca şi tine, aveam şi eu nemulţumirile mele.

Cea mai mare nemulţumire erau banii, desigur. Cred că toţi românii sunt nemulţumiţi de banii pe care angajatorii îi oferă. Mai precis, cu toţii suntem sătui de minimul pe economie pe care îl primim. Nu poţi spune că nu am dreptate, când ştii că aşa e.

Iar dacă angajatorii români abia oferă minimul pe economie, este greu să te gândeşti că ar mai oferi bonusuri de performanţă. Iar dacă nici bonusuri nu oferă, ne putem lua gândul de la bonusuri de angajare. Eu am primit un bonus de 38.880 de lei la Lucky Studio numai pentru că m-am angajat.

Dar, sinceră să fiu, a fost prima dată când am auzit de aceşti termeni “bonus de angajare”. Asta pentru că niciun alt angajator român nu mai oferă asta. Iar dacă sunt câteva studiouri de videochat în România care mai oferă, sunt sume mici.

Lucky Studio oferă bonusuri de angajare de până la 38.880 lei

          Nu numai că la Lucky Studio am cunoscut o cu totul altă lume a joburilor, dar indiferent de ce perioadă contractuală alegeam, tot beneficiam de ceva.

De exemplu, dacă ar fi fost să aleg contractul de angajare în videochat de o lună, Lucky Studio mi-ar fi pus la dispoziţie pachetul de 1.720 lei. Cu aceşti bani, aş fi fost machiată în fiecare zi, înainte de a intra în camera de logare. La fel, aş fi primit şi transport gratuit, câteva cursuri de limba engleză şi alte beneficii.

Toate acestea timp de o lună, în care eu nu mai trebuia să cheltui bani pe transport, saloane sau chiar cazare.

Dar, dacă aş fi ales un contract mai mare, de 3 ani, Lucky Studio mi-ar fi oferit suma de 38.880 de lei. Şi chiar asta am ales. Iar timp de 3 ani eu urmează să beneficiez de lucrurile enumerate mai sus. Plus 10.000 de lei în mână.

Pot încasa zilnic între 300 şi 800 de lei

          Poate nu am reuşit să spun, dar în timp ce beneficiez de toate acele servicii de calitate de la Lucky Studio, eu pot încasa la fiecare sfârşit de tură peste 300 de lei.

Fiindcă Lucky Studio a abordat sistemul de plată la zi, s-a făcut diferenţiat de toate studiourile de videochat din România în acest fel. Iar eu… Eu pot câştiga zilnic peste 300 de lei şi, surprinzător, chiar asta fac. Doar nu degeaba Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

10 COMENTARII

  1. Dacă asta e problema, poţi încerca oricând şi tu să te angajezi la Lucky Studio. Apoi vei vedea că îţi va veni drag să povesteşti şi tu de experienţele de aici. :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here