Lucky Studio nu intarzie niciodata cu plata, oferindu-mi banii la zi

10
1675

eu nu mai tin minte de cate ori m-am enervat pe aceasta tema. Seful la care lucram inainte sa vin la Lucky Studio intarzia mereu cu plata cate 4-5 zile, uneori nici nu ma platea.

Si nu e vorba ca era mare deranj, dar poate eu aveam anumite planuri facute cu banii, nu? Sau niste cheltuieli care nu mai suportau amanare. Oricum ar fi, atata timp cat eu vin la munca la timp, tu de ce sa-mi intarzii plata? Mi se pare total gresit, si cred ca toate femeile cred asta.

Indiferent de ce as face cu banii, parerea mea este ca trebuie sa-i primesc la timp, asa cum se intampla la Lucky Studio, fara intarzieri si retrageri din salariu. Asta ma enerva foarte mult la vechiul job in Iasi. Ca seful gasea tot felul de motive sa-mi retraga din salariu, sa ma nu plateasca la timp…

Lucky Studio iti ofera un job corect si serios

love-your-job

Pai acesta e om serios? E un job potrivit pentru femei? Nu. De asta am si ajuns sa lucrez ca model de videochat la Lucky Studio. Pentru ca m-am saturat de toate chestiile astea neplacute…

Macar la Lucky Studio imi primesc banii in fiecare zi, la sfarsitul fiecarei ture de videochat. Chiar daca obtin 300 sau 800 de lei intr-o zi, mi-i primesc negresit, fara amanari si retrageri.

Lucky Studio imi ofera pana la ultimul leu, pentru ca este cel mai corect studio de videochat din Iasi, iar asta vad zilnic cand imi primesc banii. Aici am posibilitatea de a castiga bani zilnic, intre 300 si 800 de lei, si nu mai trebuie sa muncesc pentru 1.000 de lei lunar precum la vechiul job.

Obtin din videochat intre 300 si 800 de lei zilnic si am parte de rasfat

coperta-catalog-Zara-Genti-Colectii-noi-2015

Lucky Studio ma pretuieste din toate punctele de vedere. Degeaba lumea priveste cu ochi sfiosi videochatul. Eu am descoperit ca este cu adevarat avantajos. Adica sa stau pe net, intr-o camera calduroasa, amenajata frumos, sa nu stau in frig si galagie, sa nu stau in picioare, nu fac eforturi fizice si castig peste 300 de lei?

Nu asta ar vrea orice femeie? Mai ales ca la Lucky Studio lucreaza doar femei si avem parte de discretie si confidentialitate. Si nu te gandi ca arat fenomenal si de aceea m-am putut angaja la Lucky Studio. Nu, arat foarte simplu, dar sunt draguta.

De aceea m-au angajat cei de la Lucky Studio si imi ofera zilnic machiaj, cursuri, training specializat, sedinte foto si transport gratuit. Ma simt ca o regina aici, iar pe langa faptul ca obtin bani zilnic, Lucky Studio ma premiaza si cu bonusuri saptamanale de pana la 3.000 de lei. N-am ce spune mai mult decat ca Lucky Studio ofera un job in Iasi ideal pentru femei!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here