Lucky Studio mă răsfaţă cu bonusuri săptămânale de 3.000 de lei

0
1107
lucky studio

 

        Nu am mai avut un job la care să primesc bonusuri săptămânale pentru performanţele mele. Lucky Studio îmi oferă un job la care pot conversaţii online şi primesc sume mari de bani, PLUS bonusuri. Pe atât de ireal cât pare, pe atât de adevărat şi senzaţional este.

Toată lumea crede că este greu să fii model de videochat, dar eu am simţit pe pielea mea că nu este deloc. Cel puţin, nu când vine vorba de Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Tot ce fac este să stau în faţa unui calculator şi creez poveşti de iubire alături de admiratorii mei. Lucky Studio îmi oferă traineri care mă ajută să îi seduc şi să îi cuceresc cu farmecul meu.

Pentru tot acest farmec, dacă depăşesc 2.500 de lei într-o săptămână, primesc 500 de lei bonus. Dacă depăşesc 3.000, primesc bonus săptămânal de 1.000 de lei. Şi tot aşa, până ajung la un bonus de 3.000 de lei. La cel mai mare bonus, trebuie să depăşesc suma de 5.000 de lei într-o săptămână. O să spui că este greu să faci o asemenea sumă într-o săptămână. Dar nimic nu e greu cu Lucky Studio.

Bineînţeles, şi eu am început de jos cu bonusuri de 150 de lei pe săptămână. Dar am muncit, am excelat şi m-am perfecţionat. La o adică, această perfecţionare constă în frumuseţe: să mă fac cât mai frumoasă zi de zi şi să am cât mai multă energie. În mod normal, un model poate câştiga între 300 şi 800 de lei. Eu am 2 ani de când sunt la Lucky Studio, iar experienţa mă ajută să depăşesc suma de 800 de lei pe zi. Aşadar, îmi e uşor să obţin un bonus săptămânal de 3.000 de lei.

Printre toate aceste bonusuri, se află şi cele de angajare care variază între sumele 1.720 lei şi 38.880 lei. Suma creşte tot mai mult cu cât este mai mare durata contractului. Pe mine mă încântă salariul, dar cel mai mult mă motivează toate bonusurile de la Lucky Studio. Pentru mine, este ca o competiţie, iar bonusurile înseamnă un premiu primit în urma muncii mele făcute cât mai bine.

Trebuie să recunosc, Lucky Studio îşi are contribuţia în câştigarea unor asemenea bonusuri. Nu aş fi reuşit niciodată să fiu atât de profesionistă dacă nu aveam parte de cele mai frumoase designuri şi cele mai luxoase camere, dotate cu aparatura cea mai modernă. Este o plăcere să lucrez în confort şi lux alături de Lucky Studio, care m-a făcut bogată.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here