Lucky Studio – loc al gentileţei feminine

0
1200
lucky studio

În multe situaţii sociale şi de muncă, femeile sunt obişnuite cu formulele de politeţe. Este o modalitate de a arăta cât de gentilă poate fi o persoană.

Într-un loc de muncă special cum este cel de model de videochat pentru Lucky Studio, aceste cuvinte sunt magice. Gentileţea feminină aduce mai aproape oamenii.  A te purta frumos aduce un sentiment de uşurare şi calm. Lucky Studio mi-a arătat că poţi oricând să fii rugată să faci ceva. Oricare model sau personal din cadrul studioului de videochat Lucky Studio mă respectă, la fel cum respect şi eu. Nu este atât de greu să fii gentil, la urma urmei. Este vorba de cei 7 ani de acasă.

Lucky Studio – mediul social de muncă preferat

Acolo unde nu te gândeai că vei mai găsi locuri unde să fie respectate principiile de bun simţ, tocmai acolo sunt respectate. Cele mai multe modele de videochat sunt prietene. Salutul reciproc, încrederea, respectarea valorilor sunt esenţiale.

Deşi este un domeniu al videochatului, nu eşti obligată să faci lucruri care nu îţi sunt plăcute. Tu alegi: profilul adult sau profilul non-adult. Diferenţa între acestea o face modul în care acţionezi. Pe site-urile cu profil non-adult, îţi este interzis să dai joc hainele de pe tine. Respectul faţă de tine şi de admiratori rămâne al tău.

Pentru a câştiga bani mai mulţi, site-urile cu profil adult sunt cele care îţi dau libertate. Vrei să arăţi cu ce eşti îmbrăcată, asta faci. Vrei să dansezi, asta faci. Cel mai important este ca discuţiile tale să folosească şi formule corecte de politeţe. Fiecare partener de discuţie trebuie să fie întrebat ce îşi doreşte să realizeze în timpul connversatiei. Ştiu că poate sună ciudat pentru tine, la fel a sunat şi pentru mine, însă unele jocuri senzuale nu sunt refuzate. Ba mai mult, ceea ce faci tu în timpul programului tău de lucru rămâne confidenţial.

Pentru mine, Lucky Studio este cel care mi-a dat un nou sens pentru viaţă. Mediul social în care am parte de respect, încredere şi politeţe, dar şi bani la zi este ideal. Este atât de uşor să fii naturală. Este atât de uşor să te comporţi ca şi cum ai fi la tine acasă, doar să laşi camera web deschisă. Mă simt liberă să fac ce vreau când sunt în camerele Lucky Studio. Sunt camere cu decoruri unice, cu echipamente moderne şi cu cei mai frumoși oameni: un adevărat loc al gentileței feminine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here