Lucky Studio – lider în videochatul din Iași și din România

0
1065
lucky studio iasi

Viaţa în lumea în care trăim nu este deloc uşoară. Cel mai mult, pentru unii este un loc inospitalier. Însă, pentru anumite persoane, poata poate veni ca un cadou. Prin urmare, pentru unii este dificil să supravieţuiască. Pentru unii, ca şi mine este mult mai uşor să reuşească, dacă au alături un prieten excepţional. În cazul meu, este vorba de Lucky Studio, care este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Nu este un job greu în videochat. Este un job în care înveţi de la felul în care să te aşezi în faţa camerei şi până la modul în care să îi gestionezi banii. În cele 25 de camere de lucru, care sunt situate într-o clădire tip birouri, femeile de aici lucrează în trei ture. Unele modele de videochat lucrează chiar şi 2 zile pe săptămână şi au un trai mai mult decât decent. Tot aici am întâlnit-o şi eu pe Aida. Ea a fost cea care mi-a spus care sunt cele mai bune condiţii într-un astfel de job. Aida face parte din cele 120 de modele de videochat. Pentru mine, este o femeie de nota 10.

Organizarea studioului de videochat Lucky Studio

Pe lângă cele 120 de modele care lucrează în videochat, mai sunt şi alte 41 de femei care se ocupă de tot ceea ce înseamnă organizare şi planificare. Desigur, este vorba de un manager contencios, realizat de doamna Claudia. Mai apoi, Lucky Studio are 6 femei fotograf, câte 2 pe fiecare tură de muncă. Aceste femei se asigură că fiecare model de videochat, cum este şi Aida, se pregăseşte cu o mulţime de fotografii în portofoliu. Alte 6 domnişoare fotograf le pregătesc pe modele pentru a-şi intră în rolul online. De altfel, au machiaje unice, superbe, în culori tomnatice, în culori cât mai originale şi naturale, pentru a-şi redefini propria frumuseţe.

De altfel, pentru fiecare model de videochat Lucky Studio le pune la dispoziţie şi un asistent manager. Aceasta, căci este tot o femeie, are menirea de a păstra legătura cu fetele chiar şi atunci când sunt în camera de lucru. Orice întrebare are una din femei, asistentele Mirela, Marina, Mihaela, Ema, Alina, Georgiana. Silvia, Angelica, Eliza, Roxana sau Andreea sunt acolo, în timp real şi online pentru suport şi ajutor.

Nu uităm nici doamnele de la resurse umane. Cum altfel, modelele de videochat să îşi primească banii zilnic? Cele 4 casiere le asigură pe fiecare din aceste zeiţe să aibă bani de buzunar. De altfel, tot Aida, a fost cea care a spus că se poate lucra şi de acasă. Şi aici, mai sunt alte două domnişoare care se ocupă de modelele care lucrează dla domiciliu. Şi desigur, întreg personalul este mai mare. Însă, ca să te convingi, trebuie să te integrezi. Asta am eu de gând să fac. Sunt o femeie modernă şi optez pentru Lucky Studio din Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here