Lucky Studio – jobul meu de vis în videochat

0
1306
luckystudio.ro

Singurul meu regret pe care îl am de când sunt la Lucky Studio este faptul că, deși s-a înfiinţat în 2008, eu lucrez aici doar din 2013. Dacă aş fi ştiut de la început, eram prima angajată! Mai ales când ştiu că acesta este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Am deja 4 ani de experienţă în videochat datorită lui Lucky Studio, dar în fiecare zi învăţ câte ceva nou. Toate întâmplările mele de aici sunt … multe, foarte multe şi magice. Încă îmi amintesc primele mele luni la Lucky Studio, cât de stângace eram. Acum sunt foarte sigură pe mine şi pe abilităţile mele, iar standardele mele sunt la un alt nivel acum. Încă mulţumesc lui Lucky Studio pentru că mi-a arătat că trebuie să am pretenţii, pentru a primi cele mai bune lucruri, fără a fi dezamăgită.

La început, mă mulţumeam cu puţin. Asta a fost greşeala mea, dar a fost reparată cu ajutorul profesionistelor de la Lucky Studio. Ele mi-au arătat cum trebuie să fiu şireată şi cum pot avea la mâna mea orice admirator, care să-mi facă toate poftele. Am învăţat cum să am demnitate, cum să mă fac respectată şi cel mai important, să nu mă las niciodată înjosită. Alături de Lucky Studio am devenit femeie, în cel mai profund sens al cuvântului.

Având parte de cel mai profesional training, cea mai bună echipă, cele mai rafinate tratamente de înfrumuseţare garantate de Lucky Studio, am început să am pretenţii. Acest lucru m-a motivat, iar cu ajutorul femeilor minunate de la studio, am ajuns departe. Foarte multe luni la rând am câştigat titlul de modelul lunii, cu venituri peste aşteptările mele. Dacă înainte mă mulţumeam cu cei 400 de lei pe zi pe care îi făceam la Lucky Studio, acum mă bucur de sume de peste 5.000 de lei pe săptămână  si cu bonusuri de 3.000 de lei săptămânal. Asta a însemnat să colaborez alături de cel mai bun studio: o evoluţie profesională şi personală.

Pentru fetele nou venite, este o senzaţie faptul că primesc zilnic machiaj şi alte accesorii sau bonusuri. Dar eu de aceste lucruri m-am bucurat de la început, acum am trecut la altă etapă împreună cu Lucky Studio. Eu nu mai câştig bani pentru cumpărături şi vacanţe, sau bijuterii. Eu câştig bani cât pentru a-mi cumpăra case sau maşini. Acesta e avantajul răbdării şi muncii prin perseverenţă alături de Lucky Studio Iaşi. Câştig aproximativ 10.000 de dolari pe lună, pentru că mi-am dorit şi m-am ambiţionat. Aşa poate ajunge orice fată care este abia la început cu Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here