Lucky Studio îți prezintă o zi din viaţa unui model de videochat

0
1175
Lucky Studio

 

 

       Astăzi am avut o zi frumoasă. Vrei să îţi povestesc ce înseamnă o zi frumoasă în termenii mei? O să îţi spun în detaliu, pentru că toate zilele mele sunt frumoase cu Lucky Studio. Viaţa mea ca model de videochat este foarte palpitantă şi, să nu uit, FRUMOASĂ!

Mi-am început ziua cu un zâmbet larg şi strălucitor pe chip. M-am uitat în jur şi pentru câteva secunde m-am bucurat de ceea ce mă înconjura. Camera mea este albă, cu saltele Prestige, mobilă premium marca Mobexpert, baldachine şi picturi frumoase. Coborând scările în spirală, vedeam cum strălucea mobilierul din sufragerie. Totul este atât de curat, atât de frumos şi cu un aer atât de luxos. Acest model de încăpere l-am luat de la Lucky Studio, care m-au inspirat să-mi creez propria casă cu stil şi bun gust.

Ieşind din casă, o maşină mă aştepta în faţa uşii. Şoferiţa de la Lucky Studio venise să mă conducă la studio. Nu ştiu dacă este ceva obişnuit la celelalte studiouri, dar la Lucky Studio Iaşi mi s-a asigurat transportul de acasă la studio şi invers. Ajunsă la studio, o echipă de profesioniste s-au ocupat în detaliu de mine. O make-up artistă m-a machiat, o altă fată m-a coafat, iar ultima mi-a dat sfaturi vestimentare şi accesorii. Pregătită pentru o nouă zi de muncă, m-am îndreptat către camera mea şi am închis uşa.

În camera mea am găsit acelaşi lux dintotdeauna. Tapet făcut special pentru frumuseţea femeii, oglinzi uriaşe, lumini, mobilier de cea mai bună calitate. Totul, absolut totul era perfect în camera mea, unde puteam face ce îmi doream. Am deschis calculatorul şi mi-am început activitatea. A fost o zi obişnuită, cu aceeaşi admiratori frumoşi care m-au complimentat şi au făcut că timpul să zboare. După ce au trecut cele 8 ore, o altă şoferiţă mă aştepta să mă ducă acasă.

Ajunsă acasă, mi-am pus cele mai fine bijuterii pe care le aveam, cea mai frumoasă rochie şi pantofii cei mai rafinaţi. Aranjată complet, am urcat în maşina cumpărată datorită lui Lucky Studio şi am mers în oraş. Prima dată m-am oprit la magazinele care mi-au ieşit în cale, de unde mi-am cumpărat diverse lucruri. Nu pentru că aveam nevoie neapărată de ele, ci pentru că mi-am permis cu Lucky Studio. După, am făcut o escapadă în oraşele din împrejurimi şi am vizitat câteva locuri. Spre seară, m-am întâlnit cu o persoană minunată cu care am petrecut câteva ore de excepţie într-un restaurant. Am mâncat, ne-am distrat şi am glumit, iar restaurantul a fost unul de excepţie. Seara târziu, m-am întâlnit cu prietenele mele şi am vrut să mergem în club. Ne-am schimbat, ne-am aranjat şi am petrecut o noapte nebună în cel mai popular club din zonă.

Eu nu ştiu cum li se pare altora, însă viaţa mea cu Lucky Studio este plină de bucurii şi lux. Am casa mea, maşina mea, iar toată ziua mă plimb şi mă distrez.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here