Lucky Studio îmi respectă dreptul la confidenţialitate

0
1073
lucky studio

În trecut, de multe ori am ajuns să spun că intimitatea mea nu este respectată. Pentru că am stat întâi la părinţii mei şi mai apoi la cămin, acest lucru era imposibil. Acasă, fiecare cameră era accesibilă pentru fiecare. La cămin, nu eram singură în cameră, ci aveam 2-3 colege. Aşa am ajuns să îmi doresc intimitate. Doream să fac ce vreau, când vreau, cum vreau şi unde vreau eu.

Am optat pentru un job de model de videochat la Lucky Studio. Pentru început am acceptat cazarea de 2 luni pe care o oferă gratis tinerelor modele. Am considerat că este mai bine să stau în vila Lucky Studio pentru a-mi pune un ban deoparte şi pentru a învăţa mai multe lucuri. Şi pentru că instructajul pentru a deveni model de videochat este de 2 săptămâni, am preferat această variantă. Aici am găsit intimitatea de care aveam nevoie. O cameră luxoasă doar pentru mine, cu cele mai moderne facilităţi şi cu un confort desăvârşit.

După perioada de training şi de învăţare am ajuns să câştig mai mulţi bani. Am optat şi pentru profilul adult pentru că mi se părea mai interesant. Acum lucrez doar pe acest profil şi pot spune că am câştiguri mari. Uneori fac şi peste 800 lei pe zi din videochat.

Probabil te întrebi dacă cei cunoscuţi nu au acces la datele mele personale. Ei bine, nu! Nu au şi niciodată nu au avut acces. Politica de confidenţialitate îmi dă dreptul să fiu anonimă pe orice site. Pentru cei care nu ştiu, studioul de videochat Lucky Studio se preocupă de intimitatea fiecărui model. Pentru aceasta, sunt blocate ţări unde sunt cei mai mulţi români. De exemplu, Italia, Spania, Grecia şi Republica Moldova nu pot vedea ceea ce comunic eu prin chat. Iar dacă am prieteni şi în alte ţări, cum ar fi Portugalia, atunci şi accesul acestora poate fi restricţionat.

Mulţi utilizatori de internet mă cunosc sub pseudonimul meu. Este un alt avantaj de confidenţialitate oferit de Lucky Studio. Pot să folosesc ce nume îmi doresc şi aşa rămân cunoscută. În plus, dacă vreau îmi schimb nick name-ul ori de câte ori doresc sau când găsesc un nume mai interesant, o fac.

Cei mai mulţi prieteni virtuali de ai mei deja mă cunosc şi nu este nevoie să mă ascund în faţa lor. De fapt, mie îmi place să fiu naturală. Nu am ce să ascund. Iar faptul că nu îmi place să mă regăsească alţi români pe site-ul de videochat, ţine de principiile mele. Sunt sigură că Lucky Studio este cel care oferă discreţie şi confidenţialitate 100%, ceea ce mă face să ţi-l recomand şi ţie. O variantă mai bună decât acest job de model de videochat la Lucky Studio sunt sigură că nu ai să găseşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here