Lucky Studio îmi oferă un job cu adevărat premium

0
1146
lucky studio

Am multe preferinţe în materie de locuri de muncă. Însă, nici unele nu au fost la nivelul lui Lucky Studio din Iaşi. Aici am găsit cele mai multe arme care mă ocrotesc şi care mă încurajează în tot ceea ce fac. Pentru că îmi doresc o experienţă unică în viaţă am optat să lucrez ca şi model de videochat. Nu este atât de dificil pe cât îmi închipuiam. Dar, beneficiile sunt cu adevărat demne de un zbor high class.

Nu este vorba de un zbor la clasa I, ci este vorba de un zbor de lux. Este o ascensiune a mea cu Lucky Studio. Sunt model de videochat şi sunt mândră că am ales această meserie. Nu trebuie să fii o imagine ştearsă, ci trebuie să fii o imagine şlefuită. Îmi place să mă compar cu un diamant. Din aceast punct de vedere, Lucky Studio este bijutierul meu. Are grijă să îmi redea strălucirea şi să mă facă să arăt extraordinar de bine.

Muncă mereu câştigătoare cu Lucky Studio

Cum spuneam, sunt pretenţioasă. Nu merg în acele locuri în care nu mă simt bine. În cadrul celui mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară mă simt cel mai bine. Ne asemănăm. Lucky Studio investeşte în mine, îmi dă strălucire, şi eu îi sunt devotată. Este un contract de colaborare 100% legal. Este o muncă cu un minim de investiţie din partea mea. Dar, am un maxim de câştigat. Nu spun că profit, însă mă bucur de tot ceea ce înseamnă extravaganţă Lucky Studio. Am un program lejer. Lucrez câte zile vreau eu şi în ce ture vreau eu. Am şedinţe de make up şi de coafură înainte de a-mi începe programul de lucru în faţă calculatorului. Am profesori care mă învaţă ce şi cum să spun. Şi bineînţeles, o fac într-o limbă străină, cum este engleza sau franceza.

Pe lângă aceste câştiguri, mai vin şi resursele în buzunarul meu. Lunar am garantat 4500 lei. În plus, la sărbători, managera de la Lucky Studio ne oferă şi cadouri. Abia aştept să văd anul acesta cu ce mă voi înnoi. Anul trecut, de exemplu am primit un colier de perle superb. Nu îmi venea să mă dezlipesc de el. Îl purtam la servici zi de zi. Se pare că pentru anul acesta, lista mea de dorinţe este scrisă deja. Lista mea este o adevărată experienţă premium cu Lucky Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here