Lucky Studio îmi oferă libertatea de a lucra după propriul program

0
1186
lucky studio

Câte dintre voi au un loc de muncă (sau îşi doresc unul) la care să poată veni doar atunci când au timp? Cu siguranţă orice astfel de job ar fi unul la mare căutare – mai ales dacă eşti studentă, dacă trebuie să te îngrijeşti de copil sau dacă ai un alt job şi totuşi mai ai nevoie de ceva venituri în plus. Personal, am găsit soluţia la toate aceste probleme: m-am angajat ca model la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară – Lucky Studio.

La Lucky Studio am aflat într-adevăr ce înseamnă un program flexibil. Să îți explic cum se lucrează aici: zilnic ai la dispoziţie să alegi una din cele 6 ture de lucru, după cum urmează:

  • tura de dimineaţă: de la 07:00 la 14:50 sau de la 08:00 la 15:50;
  • tura de după-amiază: de la 15:00 la 21:50 sau de la 16:00 la 22:50;
  • tura de noapte: de la 22:00 la 06:50 sau de la 23:00 la 07:50.

Indiferent de tura pe care o alegi, ai la dispoziţie aceleaşi camere decorate minunat şi aceleaşi servicii bonus pe care le primeşti la semnarea fiecărui contract. A lucra după propriul program înseamnă pentru mine şi libertatea de a alege perioada pe care vreau să lucrez. La Lucky Studio am primit astfel o ofertă variată: contract pe 1, 3 sau 6 luni ori contracte de durată mai mare, pe 1, 2 sau 3 ani. Din nou libertate în opţiuni, din nou totul pentru propriul meu confort!

Fiind în primul an de facultate, am ales pentru început un contract pe 1 lună. M-am acomodat foarte bine, totul mergea perfect: ajungeam şi la cursuri, puteam să şi lucrez şi banii câştigaţi îmi prindeau foarte bine. Prima lună a trecut rapid, am mai semnat apoi un contract pe 3 luni şi acum sunt la jumătatea contractului pe 6 luni pe care l-am încheiat ulterior.

Libertatea de a lucra după propriul program a contat pentru mine cel mai mult la acest job. Află însă că sunt numeroase alte beneficii: ai parte de make-up şi aranjare înainte de fiecare tură de muncă, ţi se oferă training şi cursuri de limbi străine, dar şi transport – toate gratuite! Banii îi primeşti după fiecare tură de muncă, dacă asta îţi doreşti – oricum poţi fi sigură că tot timpul eşti plătită la timp. Nu trebuie să mă crezi însă pe cuvânt – poate că multe dintre acestea ţi se par prea frumoase ca să fie adevărate. Poţi să vii şi să te convingi singură ce înseamnă program super flexibil ai şi condiţii de top la Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here