Lucky Studio îmi dă siguranţa unui viitor bun

0
1220
lucky studio

         Cu Lucky Studio Iaşi mi-am garantat viitorul. Să fiu model de videochat la cel mai bun studio din Iaşi şi din ţară înseamnă pentru mine siguranţă şi confort. Aceste două lucruri din urmă îmi sunt oferite prin zeci de feluri, despre care voi vorbi astăzi.

Un motiv al siguranţei l-a reprezentat plata la zi, Lucky Studio fiind primul din ţară care a aplicat acest sistem. Primind banii în fiecare zi, eu am scăpat de orice grijă. Prin simplul motiv că dacă azi termin banii, mâine fac alţii, Lucky Studio mi-a captat toată atenţia. Plata la zi se referă la sume între 300 şi 800 de lei pe zi, dar dacă voinţa este puternică, pot depăşi şi 800 de lei. Este de necrezut cum am trecut atât de repede de la un salariu lunar de câteva sute de lei, la câteva sute de lei într-o singură zi. Cei 450-480 de lei pe care îi fac zilnic îmi sunt mai mult decât de ajuns pentru toate nevoile mele.

Aceşti bani nu ar fi uşor de făcut dacă programul nu ar fi flexibil, după bunul plac al fiecărui model. Pentru că am posibilitatea de a-mi stabili singură un program, am altă stare de spirit şi altă energie la muncă. Prin urmare, influenţez şi admiratorii cu energia mea şi câştig foarte mult prin pozitivitatea pe care o eman.

Contractul care să facă toate aceste lucruri să se întâmple este baza. Aşadar, Lucky Studio oferă un contract 100% legal, prin care aceste lucruri să poată deveni adevărate beneficii. De asemenea, este un avantaj când ai legea de partea ta şi ştii cu certitudine că eşti în siguranţă. Eu sunt o persoană căreia îi place stabilitatea, nu îmi place să schimb des locurile de muncă. Am ales un contract de 3 ani alături de Lucky Studio, cu un bonus de 38.880 de lei. În fond, de ce aş schimba un asemenea job care este profitabil din toate punctele de vedere? Chiar dacă mi se dă şansa să renunţ oricând, nu am motive să fac asta.

Lucrez singură în cameră, într-un loc unde doar femeile au acces şi lucrează. Nu pot să dau cu piciorul la o oportunitate ca aceasta. Mai ales când am ocazia să economisesc foarte mult, deoarece Lucky Studio îmi asigură cam orice pe gratis. Şedinţe foto, şedinţe de înfrumuseţare, machiaj, coafură, manichiura, pedichiură, accesorii, cursuri, transport – toate garantate şi asigurate. Sunt sigură că mi-am găsit locul perfect de muncă, unde mă simt confortabil şi sunt convinsă că merg spre un viitor strălucit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here