Lucky Studio îmi asigură un viitor sigur în Iași

0
1058
luckystudio.ro

Când am aflat prima dată de videochat, nu am avut o reacţie atât de pozitivă. Asta a fost pentru că nu ştiam ce înseamnă de fapt videochatul, aveam o cu totul altă impresie. Dar Lucky Studio Iaşi m-a ajutat să îmi fac cea mai bună impresie despre videochat. În opinia mea, chiar este cel mai bun studio de videochat din ţară. Pentru că mi-a pus nevoile pe primul loc şi a încercat să îmi demonstreze ce avantaje pot avea în acest job.

Lucky Studio m-a cucerit prin grija pe care mi-o poartă mereu. Orice nevoie aş avea sau problema întâmpin, Lucky Studio nu mă lasă niciodată singură. Tot sprijinul de care am nevoie, atât material, cât şi moral, îl găsesc numai în acest studio. Când am intrat prima dată pe uşa Lucky Studio am simţit că intru într-o casă, cu o familie. Era linişte, frumos, armonios şi era o atmosferă atât de plăcută. Fetele se aflau în pauză în salonul de relaxare, îşi beau cafeaua, la o discuţie. Acest lucru m-a marcat într-un sens pozitiv. Îmi doream să fac şi eu parte din acest mediu, să am şi eu asemenea prietene. Nici nu am stat pe gânduri când am semnat contractul, este o şansă unică să întâlnesc asemenea oameni.

Managera m-a condus prin toate camerele, dându-mi şansă de a-mi alege oricare îmi place. Am ales una cu un pat din marca Prestige, acoperit de cel mai fin baldachin, iar tapetul avea o imagine a unei femei senzuale. Această cameră mă făcea să mă simt feminină, de aceea am vrut să rămână în permanenţă a mea. Deşi puteam să le schimb în fiecare zi, am dorit să lucrez din aceeaşi cameră mereu.

Mai târziu, am observat că această dorinţă a mea mi-a adus mari beneficii. Din cauză că admiratorii mei mă găseau mereu în acelaşi loc, i-a făcut să îmi devină fideli. Faptul că eram mereu aici pentru ei le-a dat siguranţă şi, astfel, câştigurile mele creşteau.

Cu ajutorul plăţii la zi oferite de Lucky Studio şi cu ajutorul admiratorilor mei, în prima lună de muncă obţineam câte 500 de lei pe zi. După un training intens cu cele mai profesioniste echipe de fete, la numai 3 luni de Lucky Studio, aveam câte 700 de lei pe zi. Şi am continuat tot aşa, până am ajuns să depăşesc suma de 800 de lei în aproximativ 8 luni lucrate la Lucky Studio Iaşi.

Lucrez deja de 4 ani la Lucky Studio, dar acum am câştiguri de peste 1.200 de lei pe zi şi ştiu sigur că mă îndrept spre un viitor luminos, graţie celui mai bun studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here