Lucky Studio Iaşi reprezintă plăcerea de a munci

0
1109
lucky studio iasi

 

 

        Un loc numai al femeilor, unde intimitatea şi confortul sunt la dispoziţia fiecăreia: asta înseamnă Lucky Studio din Iaşi. El e studioul de videochat destinat fetelor peste 18 ani, care doresc o viaţă mai bună.

Numele meu este Melinda şi sunt model de videochat la Lucky Studio … şiiiii sunt fericită! În căutarea unui job uşor şi plăcut, am găsit jobul de model la Lucky Studio, care nu necesită experienţă. L-am considerat potrivit pentru mine aşa că nu am stat pe gânduri şi m-am dus la interviu imediat. Magia a avut loc în momentul în care am semnat contractul. Nu aveam de ce să am restrângeri, mai ales când am văzut ce camere nemaipomenite şi ce oameni frumoşi m-au întâmpinat.

Contractul legal îmi aducea următoarele beneficii:

  1. O şedinţă completă de hair&beauty, unde o echipă de profesionişti m-au tuns, vopsit, spălat şi coafat, în timp ce mi s-au pus unghiile false. O schimbare WOW!
  2. O şedinţă foto realizată de o domnişoară fotograf cu o experienţă vastă în domeniu. Pot spune că am crezut că sunt pozele unui model din revistele de la Victoria’s Secret, nu ale mele.
  3. Make-up şi coafură zilnic, înainte de a intra pe tură. Iar machiajul era atât de natural şi frumos, încât îmi scotea în evidenţă toate trăsăturile.
  4. Trnasport gratuit zilnic, de acasă până la studio şi înapoi. Astfel, eram mereu în siguranţă.
  5. Lecţii gratuite de limba engleză şi franceză. La scurt timp, am ajuns să ştiu la perfecţie limba engleză şi să mă descurc tot mai bine ca model.

Timp de 3 luni de zile, am beneficiat de toate aceste lucruri minunate, în care au fost investiţi  3.560 de lei. Se vede că Lucky Studio ţine la imaginea mea şi are grijă să fiu cât mai bună în ceea ce fac. Să vin la muncă nu mi s-a părut niciodată mai frumos ca acum. Vin cu cel mai mare drag ştiind că sunt înconjurată de femei frumoase şi drăguţe. Iar mediul în care lucrez este confortabil, sunt liberă şi nu am nicio obligaţie.

Este şi mai uşor când ştiu că mi-am făcut propriul program, în funcţie de activităţile mele. Ştiu că nu  întârzii niciodată şi nu mai sunt stresată acum. Zilele mele au prins culoare, alături de Lucky Studio Iaşi şi partenerii mei de conversaţie care sunt foarte amabili şi drăgăstoşi. Îi iubesc pe toţi, atât pe admiratori, cât şi pe cei de la Lucky Studio, pentru că datorită lor câştig câte 400, 500 şi uneori 600 de lei pe zi, după numai 2 luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here