Lucky Studio este unicul studio unde castig banii care ma multumesc

8
1912

Acum ca suntem in pragul sarbatorilor, probabil toata lumea se pregateste de Craciun, de Revelion. Cu totii vrem sa aratam bine si sa ne simtim la fel, nu? Dar cand vine vorba de bani, aici intervine problema. Din punctul meu de vedere, daca nu as fi lucrat la Lucky Studio, nu as fi putut sa fiu complet fericita sarbatorile acestea.

Eu sunt foarte pretentioasa de fel si daca nu castig banii pe care mi-i doresc intr-un anume loc, nu stau. Prefer sa fac orice altceva decat sa ma multumesc cu putin sau sa nu castig cat imi doresc. Mereu am avut o problema din acest punct de vedere.

Lucky Studio este cel mai bun studio din toate punctele de vedere

Iar Lucky Studio nu este singurul studio de videochat unde am lucrat. Ca am mai lucrat in doua studiouri inaintea acestuia, dar nici macar nu pot spune ca se compara. La Lucky Studio castig de cel putin 3 ori mai mult decat castigam la cele doua studiouri.

Multa lume spune ca nu conteaza studioul, dar uite ca mai si conteaza. Daca nu ai conditii de munca, daca nu ai comision mare si daca nu te simti primita si respectata in acel studio, degeaba. Eu nu ma simteam asa pana sa vin la Lucky Studio. Ma simteam chiar ca un nimic.

Dar imediat ce m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio, m-am acomodat si totul a mers fix cum mi-am dorit. Eu voiam sa-mi cumpar o rochie super, de exemplu, pentru a avea de Revelion. Daca nu lucram la Lucky Studio, nu stiu cum mi-as fi permis aceasta rochie.

Mi-am cumparat o rochie scumpa si misto din banii castigati

E rosie, marca Poema si este super super frumoasa, cu cristale Swarovski la guler. Este splendida si o sa arat ca o regina la restaurantul unde merg de Revelion, insa daca nu castigam indeajuns bani, nu mi-o permiteam. Asta zic, ca de cand sunt la Lucky Studio, castig atat de mult incat imi cumpar orice-mi pofteste inima.

La vechile studiouri nu depaseam 4.000 de lei lunar, iar la Lucky Studio daca nu castig peste 6.000 de lei pe luna, inseamna ca am o luna mai proasta. Asadar, inchipuie-ti ca nu castig chiar 2-3 lei la Lucky Studio, castig fix atat cat imi place mie. De fapt, castig fix cat sa nu am niciun repros, nu ma plang de nimic si totul merge asa cum imi planuiesc mereu. Eh, asta cautam eu de la un job in Iasi!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here