Lucky Studio este singurul studio de videochat unde-mi primesc toti banii zilnic

10
1900

Acum ceva vreme, am lucrat intr-un studio de videochat din Iasi, care mi-a displacut total. Nu era atat de frumos, era mic, trebuia sa fac curatenie dupa alte fete, nu-mi primeam toti banii, programul era prea incarcat si nu eram tratata cum trebuia. Dupa ce am plecat de acolo, am zis ca n-o sa mai fac videochat niciodata, pana i-am intalnit pe cei de la Lucky Studio.

Este curios cum pana atunci nu aflasem de ei, pentru ca acum de cand lucrez aici vad ca sunt afise si peste tot in Iasi cu ei. Probabil eram mult prea distrasa si obosita de la vechiul studio sa mai pot observa ceva in jurul meu. Oricum…am crezut ca experientele in videochat nu-s asa frumoase.

Lucky Studio mi-a schimbat parerea despre videochat

Dar apoi i-am cunoscut pe cei de la Lucky Studio si parerea mea s-a schimbat total. Pentru inceput, cladirea de la Lucky Studio este de peste 400 de metri patrati, este inalta, mare si frumoasa, cu spatii de relaxare, de fumat, cu bucatarie, cu spatiu pentru zilele de nastere…

Am tot ce vreau la studio si asta-mi place. Chiar de la inceput, am adorat faptul ca Lucky Studio era diferit de vechiul studio, era mare, incapator, curat, cu un design super si prietenos. Plus de asta, la Lucky Studio sunt femei care se ocupa cu toata curatenia, deci nu trebuia sa mai strang dupa nimeni.

Mai mult de atat, aici lucreaza doar femei, spre deosebire de vechiul studio de videochat din Iasi. Deci ma simt mult mai confortabil la Lucky Studio, iar faza cea mai tare este ca aici am parte de legalitate si corectitudine. Conceptia de plata la zi am cunoscut-o la Lucky Studio, nici macar nu stiam ca exista joburi care ofera banii la zi.

Imi primesc pana si ultimul leu la studio

Si nu numai ca ii ofera la zi, dar ii primesc pana la ultimul leu. Media de castiguri de la Lucky Studio este intre 300 si 800 de lei in fiecare zi, si daca eu castig 364 de lei, sa spunem, primesc pana si ultimul banut din bani. Asta imi place la Lucky Studio, ca femeile de aici sunt corecte cu mine.

Ce e mai important este ca ma respecta si ma trateaza frumos. Am parte chiar si de bonusuri in fiecare saptamana, lucru total nou pentru mine. Si ma bucur chiar si de transport zilnic, machiaj, sedinte foto. Fetele de la Lucky Studio mi-au spus ca asa ceva este normal intr-un studio de videochat profesionist, dar eu cum n-am avut parte, normal ca m-am bucurat. Ma bucur de orice la Lucky Studio Iasi!

10 COMENTARII

  1. E trist sa vad fete care mai dau de studiouri naspa asa cum ai dat si tu de vechiul studio. Vezi, de asta e bine sa te informezi inainte sa te angajezi. Daca stiai de Lucky Studio inainte, nu se ajungea aici 😛

  2. Fetele de la Lucky Studio au avut dreptate! Un studio care se respecta iti ofera conditii impecabile de munca! Nu te pun sa faci pe-a femeia de serviciu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here