Lucky Studio este comoara fetelor din videochat

0
1034
lucky studio iasi

         Cu Lucky Studio am cunoscut o realitate diferită. Am văzut că se poate mereu mai mult şi că nu am de ce să mă resemnez cu puţin, când pot avea totul. Am parte de TOT alături de cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, numit Lucky Studio.

Eram obişnuită să primesc totul cu porţia, puţin câte puţin, şi niciodată nu am ştiut cum este să am mai mult. Credeam că trebuie să mulţumesc pentru ceea ce am, pentru că se poate mai rău. Când, de fapt, s-a putut mai bine împreună cu Lucky Studio. La acest studio am dat peste o întreagă comoară, din care mă bucur în fiecare zi.

Mi s-au oferit atâtea beneficii, încât nu ştiam ce să aleg la început. Între un salariu garantat de 4.500 de lei sau banii de pe comisionul care începea de la 50% şi ajungea la 80%. Nu ştiam dacă să primesc banii zilnic pe card sau în mână, sau să lucrez 7, 8 sau 9 ore. Nu ştiam câte zile să aleg şi nici ce contract să semnez. Însă, din tot ceea ce am enumerat, poţi vedea că totul a fost la alegerea MEA. Practic, îmi conduceam singură viaţa la Lucky Studio.

Gândindu-mă pe termen lung, am hotărât în final să aleg un contract de 6 luni, la care să lucrez câte 5 zile pe săptămână, a câte 8 ore. Mi s-a părut uşor şi lejer, deşi alte modele lucrau mai puţine zile la Lucky Studio. Contractul cera 100 % legal și îmi oferea posibilitatea să renunț oricând voiam eu.

Ştiind că am propria mea cameră, în care am parte de intimitate absolută, am ales să lucrez pe profilul adult. Nu îmi era jenă să îmi explorez tot corpul, mai ales că ştiam că sunt singură şi puteam să fiu liberă în exprimare. Oricum, ţările în care se aflau rudele mele au fost blocate de la început, deci nu aveam de ce să mă îngrijorez.

Ca bonus de angajare am primit în mână 1.000 de lei, dar primeam şi bonusuri săptămânale. Cu tot cu bonusuri, câştigul lunar depăşea 4.500 de lei, căci făceam undeva la 350-400 de lei pe zi.

Poţi să îţi închipui ce să faci, ca femeie, cu atâţia bani? M-am răsfăţat în mii şi mii de feluri, dar niciodată nu mă săturam. Mă simţeam în nori ştiind că orice îmi place, poate fi al meu în următoarea secundă. Nu mai aveam de ce să mă gândesc la ziua de mâine, când încă nu am terminat să mă delectez cu ziua de azi. Lucky Studio m-a scutit de toate grijile şi lipsurile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here